RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

Як налагодити стосунки зі свекрухою за знаком Зодіаку: поради астролога для невісток

Астрологи, які раніше назвали три найгірші тещі за знаком Зодіаку, розповіли, якими будуть свекрухи в залежності від зодіакального знаку.

Про це пише видання "На каблуке".

Овен

Вперта жінка, а в статусі свекрухи це сміливо можна множити на три. У неї багато енергії на свою роботу, хобі та інші справи, але ще більше у неї сил на сім'ю улюбленого сина. Вона стане справжнім ревізором, який несподівано буде навідуватися в гості. Невістці варто в першу чергу налагодити відносини з сином цієї прекрасної жінки і простіше дивитися на ураганні нальоти свекрухи.

Телець

Ця свекруха на вигляд здається позитивною і доброю, але вона дуже вимоглива. Щоб їй сподобатися, треба частіше питати у неї порад і рекомендацій, і чинити так, як хоче вона. Саме налагоджений контакт з невісткою подарує мамі чоловіка якесь почуття контролю над вашою родиною і вона не стане лізти до вас у ваші стосунки.

Близнюки

Свекруха-Близнюки буде в вашому домі нечасто, тому що у неї є набагато цікавіші власні справи. Діти для неї, як то кажуть, відрізана скибка. Що стосується онуків, вона буде з задоволенням брати їх до себе, але теж не так часто. Спілкування з такою бабусею допоможе малюкам розвинути уяву.

Рак

Жінка-Рак дуже домашня і сімейна жінка і з неї виходить просто чудова бабуся - турботлива, гостинна і зі смачними пиріжками. Не варто з нею конкурувати, вона все одно буде у всьому кращою. А ще Рак дуже образливий знак, тому, щоб налагодити зі свекрухою контакт, краще проявляти до неї турботу і щирість - тоді вона буде відчувати, що її цінують.

Лев

Свекруха-Лев спочатку здається самодостатньою жінкою, якій немає діла до сім'ї сина. Але потім в ній прокидається Левиця, яка починає конкурувати з невісткою. Ігнорувати цю жінку не можна, доведеться битися. Якщо вона вважатиме вас гідним суперником і переможе кілька разів, то разом ви станете однією командою, здатною підкорити весь світ!

Діва

Якщо свекруха-Діву не просять, вона ніколи не полізе в стосунки сина і невістки, щоб не додавати проблем. Ось тільки, якщо у вас вдома безлад чи якісь розбіжності з чоловіком, вона швидко візьме все в свої руки, наведе порядок і розставить все по своїх місцях. Але довіру її вам буде потім дуже нелегко повернути.

Терези

Допомоги від свекрухи-Терезів в якихось практичних питаннях не варто чекати. Вона не буде вчити вас, як правильно пилососити чи мити підлогу. З нею ви зможете поговорити про переглянуті фільми, кулінарні програми, вона любитель і цінитель прекрасного. До решти їй немає діла. До речі, якщо ваша квартира буде обставлена без смаку, вона це точно помітить.

Скорпіон

Зі свекрухою-Скорпіоном невістці буде дуже нелегко. Вона завжди буде стояти на стороні сина, а вас буде розглядати під мікроскопом, вишукуючи недоліки. Не намагайтеся їй нічого довести, просто будьте чесною і щирою людиною. Тоді вона з часом вас прийме, але полюбити навряд чи зможе.

Стрілець

У цієї прекрасної жінки своє насичене життя і свої турботи, тож на її допомогу не варто розраховувати. Вона - жінка-свято. З нею можна сходити в кіно, в кафе, посидіти за смачним столом. Вона покаже вам всю красу життя, яку ви втрачаєте, вийшовши заміж за її сина.

Козеріг

Ця жінка - дуже хороша свекруха! Вона не стане лізти в ваші побутові проблеми і відносини, її цікавить тільки те, на що живе її син. Як бабуся Козерог просто прекрасна, готуйтеся забирати від неї розпещених і неслухняних дітлахів. Свекруха-Козеріг оточить своїх внучат любов'ю і турботою, які вона не показувала своїм дітям.

Водолій

Зі свекрухою-Водолієм треба завжди тримати руку на пульсі. Вона завжди буде висловлювати до невістки свої претензії, але вона часом навіть не встигне їх озвучити, перемикаючись на щось інше. Та й взагалі, вам в очі вона може нічого такого і не сказати, а ось за спиною вашому чоловікові може висловити все в неприкрашеному вигляді. Невістка ніколи не буде знати, що в неї на думці!

Риби

Свекруху-Риби вам складно буде видворити зі свого будинку. Для неї залишити свою дитину завжди дуже болісно, тому вона буде лізти у ваше сімейне життя і часто буде у вас гостювати. Тому краще відразу розставити особисті кордони і частіше навідувати цю прекрасну жінку, ведучи з нею бесіди на загальні теми.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали найгірших свекрух за знаком Зодіаку.