RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Названо п'ять найбезстрашніших знаків Зодіаку - беруться за будь-яку справу і отримують перемогу

Раніше астрологи розповіли, хто з представників гороскопу краще за всіх вміє дружити, тепер же вони назвали п'ять найбільш вольових чоловіків і жінок за знаком Зодіаку.

Про це пише astrolog.today.

Козеріг

Астрологи називають цей знак безперечним лідером за силою духу. Люди під цим знаком наполегливі, витривалі і цілеспрямовані. Козерогам по плечу будь-які перешкоди. Працьовитістю особливо відзначаються жінки, в цьому їм немає рівних.

Овен

Овнів вважають прямолінійними, впертими і азартними. Вони мають дуже сильну енергетику. Цим знаком Зодіаку частіше рухає не логіка, а бажання. Але чим бажання сильніше, тим швидше ця лісова пожежа пронесеться по найкоротшому шляху.

Лев

Лев - яскравий представник стихії Вогню. Леви більш спокійні, ніж Овни, але їх спеки вистачає, щоб підкорювати вершини і вдало керувати підлеглими. Кожен Лев сміливий і впевнений в своїх силах.

Скорпіон

Чуттєвість і прагнення до стабільності - характерні риси цього знака. Скорпіони здатні доводити свої задуми до переможного кінця, безжально знищуючи супротивників. Астрологи зазначають, що Скорпіон - найсильніший знак серед чоловіків, що втілює одночасно націленість на результат і духовну міць.

Водолій

Водолій незважаючи на відчайдушну індивідуальність, знак стабільний і завзятий. Водолій зберігає цілісність особистості, не розпорошуючись на дрібниці. Ці якості і визначили його в рейтинг найсильніших знаків гороскопу.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять найгірших чоловіків за знаком Зодіаку.