RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Названо чотирьох найбільш ледачих дівчат за знаком Зодіаку - не люблять перепрацьовувати і робити нудну роботу

Астрологи визначили, під якими знаками Зодіаку народжуються жінки, які не люблять самі щось робити і намагаються піти від вирішення різних проблем.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті rsute.

Рак

Представниці цього знаку вважаються одними з найбільш ледачих, вони не бажають робити навіть те, що потрібно для них самих. Часто вони роблять необдумані вчинки, можуть наламати дров, зробивши щось не так, як слід. Яскравою зовнішністю приваблюють в своє життя чоловіків, на яких перекладають свої турботи.

Козеріг

Представниці цього знаку люблять довго спати, через що нерідко спізнюються на роботу. Вони впевнені в собі особистості, які не люблять, щоб ними керували. Від додаткової роботи відмовляться навіть за доплату. Вдома через лінь прибирати у них часто буває бардак.

Овен

Представниці цього знаку - активні, працьовиті і впевнені в собі особистості. Однак, вони намагаються виконувати тільки ту роботу, яка їм подобатися. Рішення взятися за справу приймають самостійно, не люблять, щоб їм вказували.

Стрілець

Представниці цього знаку володіють хорошою фантазією, упевненістю в своїх силах, однак можуть проявити лінь, коли їх змушують щось робити. Вони можуть встати з дивана і допомогти, але тоді їхня робота буде неякісною.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали найбільш стервозних жінок серед представників знаків Зодіаку.