RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Доброта, гострий розум або чарівність - астрологи розсекретили таємну зброю кожного знака Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали знаки Зодіаку, яким важко пробитися до влади через недоліки власного характеру,розсекретили таємну зброю кожного представника зодіакального кола і назвали сильні сторони, за допомогою яких можна домогтися всього.

Про це пише видання KrasnodarMedia.su.

Овен

Представники цього вогняного знаку беруть своє наполегливістю. Якщо не виходить домовитися, вони можуть йти напролом, як танк. Завдяки цим якостям Овни завжди "урвуть" свій шматочок щастя і займуть своє місце під сонцем.

Телець

Тельцям вдається домогтися бажаного хитрістю: "не києм, то палицею". Якщо нічого не допомагає, Тельці знайдуть ахіллесову п'яту противника і обов'язково примудряться вколоти прямо в слабке місце.

Близнюки

Коли Близнюки намагаються добитися чогось від оточуючих, вони на повну підключають свою потужну чарівність. Ці люди вміють справити перше враження і беруть своєю харизмою.

Рак

Раки - проникливі люди з сильною інтуїцією. Домагатися свого їм допомагає вроджена обережність, до того ж Раки здатні швидко знаходити потрібних людей і підхід до них.

Лев

Якщо у Левів не виходить взяти те, що їм треба, а це трапляється дуже рідко, вони починають демонструвати виключно позитивні сторони свого характеру. А тому упізнати у цій милій людині самозакоханого егоїста майже неможливо. Вся справа в тому, що Леви - віртуози в лицедійстві.

Діва

Коли у Дів не виходить вирішити проблему простим шляхом, вони включають свій "генератор енергії". Ці люди можуть працювати над вирішенням питання день і ніч, і, врешті-решт, домагаються свого.

Терези

Якщо Терезам вирішать взятися за справу з усією серйозністю, вони підключать своє красномовство. Представники цього знаку настільки переконливі, що можуть вмовити будь-кого. Ці люди вкрай рідко використовують цей талант, а тому багато хто навіть не в курсі, що вони на таке здатні.

Скорпіон

Для Скорпіонів взагалі немає звичайних методів, вони підходять до вирішення кожного питання з "вогником". Представники цього знаку вміють настільки непомітно впливати на людей, що ніхто навіть і не помітить маніпуляцій.

Стрілець

Стрільці в складній ситуації підключають свій гострий розум, досвід і спритність. У важку хвилину їх інтелект працює на 200%, до того ж вони чудові психологи і добре розбираються в людях.

Козеріг

У безвихідній ситуації Козероги просять про підтримку людей, яким самі свого часу допомогли. Відмовити їм неможливо - хто ж хоче втратити вірного і надійного друга?

Водолій

Водолії - справжні гуру в питаннях виходу зі складних ситуацій. Їх креативність завжди допомагає їм знайти неординарні рішення.

Риби

Таємна зброя Риб - їх доброта. Ці люди вміють бути розуміючими і чуйними, коли їм чогось треба. Представники цього знаку впевнені, що добро завжди перемагає зло. І в їхньому світі так і відбувається.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи розповіли, мрії яких знаків Зодіаку найчастіше стають реальністю.