RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Запрограмовані на щастя і багатство - астрологи назвали три знака Зодіаку, благословенних долею

Раніше астрологи розповіли, для кого з представників гороскопу Травень може стати складним місяцем, тепер же вони назвали три знака Зодіаку, до яких притягуються гроші і удача.

Про це пише Newsarmenia.

Tілець

Серед всіх знаків Зодіаку гроші люблять Тільця найбільше, він справжній магніт для них. Навіть ледачі представники знаку примудряються існувати на гідному фінансовому рівні. Tелец не боїться труднощів і не біжить від відповідальності. Він сам прокладає свій шлях і наполегливо йде до мети. Попри вроджену лінь, він вважається одним з найпродуктивніших зодіакальних представників.

Скорпіон

З дитинства Скорпіон переконаний, що отримає все, чого захоче. І так і відбувається завдяки його неймовірній енергійності. Це цілеспрямовані і працелюбні особистості, які також володіють вкрай могутньою інтуїцією. Скорпіон не боїться труднощів, вони мотивують його на нові звершення. З роками і його доходи і рівень його щастя тільки ростуть.

Kозеріг

Kозеріг з повагою ставиться до долі і у відповідь Bсесвіт програмує його на щастя і багатство. Це природжений кар'єрист, готовий жити роботою і заповнює кожну вільну хвилину корисними діями. Він добре контролює свої емоції і не дозволяє впливу моменту зруйнувати своє майбутнє.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали жінок за знаком Зодіаку, які можуть бути нещасними в коханні через свої помилки.