RU  UA  EN

Вівторок, 18 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 червня

Всі новини

​П'ять жінок за знаком Зодіаку часто нещасні у коханні: астрологи назвали їхні помилки

Астрологи, які раніше вказали на п'ять представників зодіакального кола, які закохуються раз і на все життя, тепер назвали жінок за знаком Зодіаку, які можуть бути нещасними у коханні через свої помилки.

Про це повідомляє "Яндекс Дзен".

Скорпіон

У сімейному житті вони можуть бути мінливими. Їх настрій може змінюватися по кілька разів на день. Чоловік може не зрозуміти "родзинку" дружини-Скорпіона. На них рідко можна покластися. Вони не володіють терпінням і спокоєм.

Лев

Зазвичай представниці цього знака дуже егоїстичні і вимогливі. Вони чекають, щоб чоловік ставився до неї, як до королеви. Можуть влаштовувати перевірки на міцність. А нерви можуть витріпати кому завгодно. Таким жінкам складно довести, що вони не праві.

Близнюки

Вони самі можуть розчаруватися в сімейному житті, тому що не люблять обмежень. Їм нестерпно виконувати рутинні справи по дому. Вони стануть незабаром шукати пригод, що не сподобається чоловікові. Але також легко вони знайдуть заміну.

Риби

Вони дбайливі й ніжні, але дуже істеричні. Часто в стосунках можуть скаржитися і вимагати уваги. Не кожен чоловік витримає стільки жіночих сліз.

Стрілець

Вони не можуть бути звичайними домогосподарками. Стрільцям ближче по духу домагатися цілей і кар'єрних висот. Вони часто мають велике коло інтересів, в якому сім'я далеко не на першому місці. Не всіх чоловіків влаштує такий стан речей, вони можуть піти.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, яким пощастить в любовному плані в травні.