RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Сім знаків Зодіаку володіють особливим даром - легко вирішують проблеми і можуть бачити майбутнє

Астрологи розповіли, що чекає 23 квітня на кожен знак Зодіаку, і назвали сім найобдарованіших представників гороскопу.

Про це пише Rsute.

Стрілець

Їх дар - щирість, Стрілець каже правду, якою б гіркою вона не була. Представники знака руйнують брехню і ілюзії, відкривають людям очі і знімають з них "рожеві окуляри".

Діва

Діви володіють даром пізнання і розуму. Вони допомагають людям виплутатися з тенет обману, вийти на вірний шлях і відшукувати нові плідні можливості взаємодії із Всесвітом.

Терезии

Ці люди обдаровані даром сумніву. Він допомагає знаходити істину долаючи звичні помилки. Розбиваючи ілюзії, Терези стають ближчими до реальності.

Водолій

Водолії мають дар свободи, він відкриває перед ними всі шляхи. Представники знака допомагають людям розширити свідомість і зробити правильний вибір в житті.

Рак

Ці люди наділені даром Любові. Раки здатні показати людям повноту і силу любові і правильно розставити пріоритети в житті.

Скорпіон

Скорпіони мають потужну інтуїцію і дар впевненості. Ці якості допомагають їм як рухатися кар'єрними сходами, так і вирішувати щоденні проблеми.

Риби

Представники знаку володіють даром співчуття. Вони здатні не тільки відчувати чужий біль, але і зцілювати його, своїм милосердям допомагаючи людям звільнитися від тягаря.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять найбільш позитивних знаків Зодіаку, які легко проганяють смуток і піднімають настрій оточуючим.