RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

Названо три найвимогливіші знаки Зодіаку - чітко ставлять цілі і завжди домагаються свого

Астрологи не тільки розповіли про найагресивніших представників гороскопу, а й назвали три найбільш вимогливих і педантичних знака Зодіаку.

Про це повідомляє Jevons1.

Козеріг

Ці люди ставлять перед собою конкретні цілі і завжди чітко відповідають на питання. Цього ж вони вимагають від оточуючих. Вони повільно, але невідступно створюють свою непереможну "імперію". Козеріг дуже обережний, тому що болісно сприймає свої промахи і боїться стати посміховиськом. Представники знака розважливі, прагматичні і холодні і докучають не тільки колегам, але і близьким.

Діва

Діва - педант до мозку кісток, у неї все розкладено по поличках. Як чоловіки, так і жінки цього знака схильні до садизму. Представники знака - перфекціоністи, для яких немає поняття "добре", все повинно бути ідеально. При цьому вони постійно чіпляються не тільки до колег, а й до власних дітей. Вони вимогливі до себе і до тих, хто поруч. Вдома у Дів панує ідеальна чистота.

Водолій

Ці люди не від світу цього, їм нудна прісна реальність, вони хочуть жити в казці і вимагають, щоб їм її створили. Не отримуючи бажаного, представники знака стають вередливими занудами, що дістають оточуючих. Якщо все йде не так, як хочеться, Водолій перетворюється на вічно невдоволеного скиглія.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, хто з представників гороскопу здатний на зраду.