RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Названі чотири головних самогубці по знаку Зодіаку - у кожного своя причина для суїциду

Розташування зірок у момент народження може вплинути на стійкість до стресів людини. Хтось мужньо приймає виклики долі, а хтось з найменшого приводу впадає у відчай. Астрологи визначили, які знаки Зодіаку схильні до суїциду і що може привести до трагедії.

Про це пишет readovka.

Овен. Суїцид та Овни існують в різних світах. Представники цього знака енергійно і впевнено відповідають на виклики та розв'язувати будь-які проблеми. Стресостійкість Овнів неможливо знищити.

Тельці. Представники цього знака також не схильні впадати в паніку. Вони гідно проходять будь-які випробування, якщо ті не пов'язані з любовними відносинами або фінансами.

Близнюки. У зрілому віці представники цього знака життєрадісні та врівноважені, але в юності вразливі та можуть представляти сцени самогубства. Таким чином Близнюкам просто потрібно "перерости" небезпечний вік.

Рак. Чутливі та схильні до депресій. Представники цього знака лідирують в рейтингу знаків-самогубців. У складній ситуації їх може врятувати від суїциду співчуття і підтримка близьких.

Лев. Оманливо незалежний і сильний знак часто робить імпульсивні вчинки. Стан безпорадності може підштовхнути їх до суїциду. Причиною тяжкості їх стану може послужити те, що Леви не звикли просити та скаржитися.

Діва. Розважливі Діви вкрай рідко виявляються на краю безодні. У таких випадках причиною виявляється властивий їм артистизм. Захопившись роллю жертви, представники цього знака можуть повірити в те, що трапилося непоправне.

Терези. Представники цього знака схильні до перепадів настрою і часто чекають неприємностей на рівному місці. Попри цю особливість, до самогубства їх може привести тільки абсолютна безвихідь.

Скорпіон. Дуже складно зрозуміти, що відбувається в житті та в душі у Скорпіонів через властиву їм скритність. Представники цього знака звикли розв'язувати проблеми, не розповідаючи про них навіть близьким. Самі вони не схильні до суїциду, але можуть кого-небудь підштовхнути до нього.

Стрілець. Відкритий і мужній знак, якому точно не загрожує самогубство. Стрільці зустрічають негаразди у всеозброєнні та не зациклюються на них, тому що завжди готові поділитися своїми проблемами навіть з не дуже близькими людьми.

Козеріг. Природна скритність цього знака може послужити його представникам погану службу. У мовчунів-Козерогів в складній ситуації може просто "зірвати кришку" через внутрішній тиск. Тому в рейтингу знаків-самогубців вони посідають друге місце після Рака.

Водолій. Представники цього знака схильні до особистісних розладів через загострену чутливость. Відчуття своєї неспроможності може підштовхнути їх до суїцидальних вчинків. Однак справлятися з критичними станами допомагає притаманна їм схильність до саморозвитку.

Риби. Чутливий і ранимий знак з багатою уявою. Риби часто цікавляться містичними вченнями, ховаючись від навколишньої реальності. Якщо Риб відвідали суїцидальні думки, їм потрібен фахівець.

Раніше ми назвали п'ять знаків Зодіаку, схильних до шизофренії, які легко дратуються і стають агресивними.

.