RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Постійно переслідують неприємності - п'ять знаків Зодіаку з найскладнішою долею

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які постійно потрапляють в неприємності і розповіли про найбільш стервозного представника гороскопу.

Про це пише 5-tv.ru.

Терези

Терези справляють враження радісних і успішних людей, але за цим фасадом ховається невпевнена у собі людина, яка замість того, щоб домагатися бажаного, витрачає колосальну кількість сил на пошуки чужого схвалення.

Риби

Представники знака з дитинства впевнені, що щастя трапиться з ними саме собою. Замість того, щоб щось робити, вони просто чекають. У цьому очікуванні Риби можуть пропустити і радості життя і можливості, які дає їм доля.

Скорпіон

Ці люди вірять, що щастя можна досягти виключно важкою працею. В результаті життя деяких з них перетворюється на постійну боротьбу, в запалі якої вони ризикують це саме щастя не помітити.

Близнюки

Представники знаку часто суперечливі і непостійні. Саме ці якості можуть стати перешкодою на їх шляху до досягнення мети. Близнюки не можуть надовго сконцентруватися на чомусь одному і рідко доводять справу до кінця.

Овен

Овни схильні бачити проблеми і складності на рівному місці, чим сильно псують собі життя. Вони роблять з мухи слона, і просто нездатні жити в спокої. Якщо неприємностей немає - вони придумають їх для себе.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали шість знаків Зодіаку з "залізними" нервами.