RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Названо п'ять найбільш войовничих знаків Зодіаку - володіють залізною волею і палкою натурою

Астрологи, які раніше визначили три знака Зодіаку, які вміють швидко схоплювати потрібну інформацію, тепер назвали п'ять найбільш войовничих знаків Зодіаку.

Про це пише noi.md.

Скорпіон

Скорпіони будуть використовувати жало при кожній зручній ситуації. Люди під цим знаком дуже розумні, вони завжди знають, куди вдарити. Інтуїція допоможе їм легко знайти вразливі точки. Скорпіони - майстри використовувати і маніпулювати людьми.

Овен

Цьому знаку протегує сам бог війни. Овни непередбачувані, володіють сильним змагальним духом. Мораль для них не має значення, коли вони бачать перед собою мету.

Стрілець

Стрільці дуже спортивні і везучі. Представники цього знака хочуть бути кращими в будь-якій ситуації. Стрільці розумні і не дозволяють почуттям збити їх зі шляху.

Лев

Лев ніколи не здається, він не хоче випробувати жаху приниження. Леви завжди будуть наполягати на своєму, адже вони королі всіх звірів.

Телець

Якщо Телець сердиться, безумовно, хтось його спровокував. Він дуже агресивний і не боятиметься конфронтацій, з яких, в більшості випадків, вийде переможцем.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали найупертіші знаки Зодіаку.