RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Названо три найкращі дружини за знаком Зодіаку - не сварять і створюють надійний тил

Астрологи розповіли, які представниці знаку Зодіака найкраще створені для шлюбу, хоч будь-яка жінка може стати хорошою дружиною.

Телець

Це найдомашній знак Зодіаку, тому проблем з сімейним затишком не виникне. Тельці відрізняються гарною навичкою уважно слухати та, що не менш важливо, чути. Здатна дати мудру пораду. Не засуджує за недоліки та хвалить за перемоги. Заощадлива, але не скупа.

Скорпіон

Жінки-скорпіони дуже таємничі, тому в шлюбі з нею завжди цікаво. Не сидить на місці, першою готова активно захищати чоловіка та рветься допомогти. Має гарну інтуїцію. Є стереотип, що скорпіони запальні та розгульні, однак вони такі тільки з близькими. Ніколи не пробачать зраду.

Водолій

Важко знайти найбільш веселих та оптимістичних дружин, ніж Водолії. Вони не люблять сваритися, не ревнують, обожнюють жартувати та випромінювати енергію. Схильна мріяти, тому підтримає чоловіка в будь-яких починаннях. Помічають недоліки, але цінують хорошу сторону людини. Люблять спілкуватися.

Раніше ми розповіли, що назвали п'ять головних "психів" за знаком Зодіаку. Вони можуть вийти з себе через будь-яку дрібницю.