RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Люблять хаос і неприємності - астрологи назвали три найскандальніших знака Зодіаку

Астрологи назвали три знака Зодіаку, яким подобається сіяти хаос і неприємності.

Про це повідомляє "Кур'єр середа".

Скорпіон

Розважливі маніпулятори та ті, хто сіє хаос - ніхто б не хотів стати ворогами Скорпіонів. У них закладена руйнівна сила, але перед цим вони можуть довго гратися з потенційною "жертвою" за допомогою маніпуляцій. З ними також складно ужитися в якості партнера.

Лев

Лев робить все, що хоче незалежно від того, хто що думає з цього приводу, тому що він упертий і егоїстичний, але при цьому цілеспрямований. Навіть якщо до мети йти дуже довго - Лев проб'ється будь-яким шляхом, коли їм рухає внутрішня сила. Навколишні можуть погано поставитися до їх ігнорування від Льва, але тут або просто змиритися з цим, або спробувати перейти дорогу представнику цього знаку Зодіаку і подивитися, що буде.

Близнюки

Близнюки - експериментатори в плані хаосу. Вони люблять дивитися на реакцію людей, довго не роздумувати над вирішенням проблем і розбиратися вже по ходу справи. У цей момент Близнюки відчувають себе по-справжньому живими, навіть якщо для інших це може бути уособленням хаосу. Від них можна часто почути фразу "живи миттю, тут і зараз".

Раніше "Апостроф" повідомляв, астрологи назвали шість "несміян" зодіаку, які обділені почуттям гумору.