RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Названі чотири найбільших щасливчика серпня за знаком Зодіаку - буде везти в усьому

Астрологи, які раніше розповіли про представників гороскопу з найскладнішим характером , назвали три найбільш везучі знака в серпні. Удача буде їм посміхатися у всіх сферах.

Про це пише "Словофраза".

Лев

Останній місяць літа буде фортовим для Львів, їм особливо буде везти в любові. Їм вдасться перевести відносини на новий рівень, подолати непорозуміння і припинити сварки. У серпні можна довіриться інтуїції і приймати рішення на основі внутрішнього голосу.

Терези

Терезам серпень буде дарувати яскраві емоції, удачу. Це буде динамічний і цікавий місяць - з інтригами і любовними пригодами, з радістю і творчими злетами. У цьому місяці можна робити дорогі покупки.

Козеріг

У ці чотири тижні буде відбуватися багато того, що стане підмогою до успіху в любові і в справах на початку осені. Козероги не зможуть розгледіти ці плюси, але зате вони зможуть почати новий етап свого життя. До цих людей повернеться енергія, сили, натхнення.

Риби

Риби в серпні зможуть вирішити безліч проблем: юридичних, робочих, домашніх і любовних. Це буде час поновлення, зміни життя на краще. Всі проблеми відійдуть у небуття, захопивши з собою страхи і комплекси.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали шість знаків Зодіаку, чиє життя може перевернутися цієї осені.