RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У боргах як у шовках - чотирьом знакам Зодіаку заборонено брати кредити

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким категорично не можна брати кредити і розповіли, кому поточний тиждень принесе удачу в фінансових справах.

Про це пише 5-tv.ru.

Рак

Ці люди відчувають труднощі при прийнятті рішень і часто роблять неправильний вибір. Наприклад, прийшовши в банк за кредитом вони погоджуються на те, що їм "впарює" співробітник банку. Найчастіше це дуже невигідні умови, які втягують їх у тривалу кабалу.

Близнюки

Близнюки люблять жити на широку ногу, а ось заробляти вміють не дуже добре. Тому вони беруть кредити, але так як віддавати їм нічим, потрапляють в чорний список позичальників, з непогашеними боргами, пенями і іншими "задоволеннями".

Риби

Риби не вміють планувати свій бюджет і витрати у них постійно перевищують заробіток. Одного разу це призводить до того, що вони всім винні - і банкам і знайомим. Представникам знака не варто брати іпотеку - їх дуже пригнічує роль "вічного боржника".

Стрілець

Ці люди не вірять, що можуть заробити на всі свої потреби і бажання і переконані, що кредит їх врятує. Однак часто виходить якраз навпаки - вони виявляються в нескінченному "борговому рабстві", якому не видно кінця.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три найбільш працьовитих знака Зодіаку.