RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Будьте терплячі і зберігайте спокій: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 5 вересня

У неділю, 5 вересня, Близнюків чекає удача, а Стрільцям зірки обіцяють розчарування в людях.

Три знака Зодіаку чекає "пекельний" вересень - може закінчитися кар'єра і не тільки

Гороскоп опублікував портал Slovofraza.

Овен

Організуйте день так, щоб у вас було мінімум будь-яких зустрічей і заходів. Проведіть час на самоті. Проявляйте терпіння з дітьми та літніми родичами, щоб уникнути сварок і великих конфліктів в майбутньому.

Телець

Уникайте спільних справ в колективі. При цьому все, що ви будете робити самостійно, чекає успіх. Тельцям варто проявити любов до ближнього, бути милосердним і великодушним. Радійте тому, що у вас є.

Близнюки

В цей день вам особливо щастить. Підвищений настрій і товариськість зроблять день повним позитиву. Також можливий удача з фінансами. Відмінною ідеєю буде відправитися в подорож або придумати собі будь-яку іншу форму відпочинку.

Рак

Поточні турботи зажадають від вас бути рішучим, що не дуже сподобається вашим близьким. З ними у вас назріває конфлікт, який може спалахнути у другій половині дня. Кращим виходом із ситуації є любов і терпіння.

Лев

Хороший день для бізнесу та вирішення фінансових питань. Можливе робоче відрядження. При спілкуванні з оточуючими великий ризик виникнення конфлікту. Уникайте нових знайомств. У другій половині дня є шанс вирішити проблеми в особистому житті. День буде сповнений випробувань, тому необхідно не піддаватися емоціям.

Діва

Доля готує як приємні сюрпризи, так і негативні. Не варто їх боятися, бо ви повні сил, щоб впоратися з будь-якими проблемами. На роботі ви можете здивувати колег своєю працездатністю. Увечері можлива зустріч зі старим другом.

Ваги

Неділя несе пригоди різні несподіванки і обмани. Не давайте в цей день обіцянок, уникайте поїздок. Варто присвятити день сімейному відпочинку або проведенню часу на самоті.

Скорпіон

Вас чекають як позитивні, так і негативні моменти. Перша половина несе удачу в вирішенні важливих питань, в серйозних покупках, бізнес-угодах і в весільних питаннях. У другій половині дня почнуться неприємності, на які доведеться витратити багато сил. Щоб не втратити контроль над ситуацією, дуже важливо не піддаватися емоціям і зберігати спокій.

Стрілець

Цей день може стати повним помилкових надій і розчарувань в людях. Уникайте конфліктів з близькими. Вас будуть переповнювати емоції і почуття удаваної правоти в своїх вчинках. Також можливе погіршення самопочуття. День може завершитися депресією. Астрологи радять відсунути в сторону свої проблеми і звернути увагу на на проблеми ваших близьких.

Козеріг

День буде спокійним і позитивним. Ви зможете досягнути мети, якщо вміло сплануєте справи і розподіліть сили. Хороший день для подорожей. Удача особливо посміхнеться публічним людям, юристам і медикам.

Водолій

У першій половині дня зірки обіцяють успіх на роботі. У грошових питаннях уникайте активних дій і не ризикуйте. У другій половині дня настане сприятливий час для сім'ї: сходіть в басейн, спортзал. Займаючись спортом, знайте, що професіонала з вас не вийде, тому не варто надмірно перенапружуватися.

Риби

Не вступайте в конфлікти, намагайтеся стримувати емоції і не нервувати даремно. 5 вересня шанси вирішити будь-які проблеми мінімальні. Спілкування і ділові контакти не принесуть вам задоволення. У разі, якщо на цей день запланований візит до лікаря, вас чекає неприємна новина про ваше здоров'я.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які постійно скаржаться на життя.