RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

15 червня

Всі новини

Не приховують зраду, пишаються і хизуються подвигами: ТОП-4 найневірніших знаків Зодіаку

Астрологи вважають, що представники деяких знаків зодіакального кола більш за інших схильні до подружньої зради. Патологічно невірними виявилися Овни, Леви, Стрільці та Водолії.

Про це пише MixNews.

Овен

У період палкої закоханості народжені під цим сузір'ям навіть не думають про зраду. Але в будь-яких стосунках пристрасть змінюється спокійнішими почуттями – в цей момент Овни вже готові зрадити свою половинку. Примітно, що через властиву їм огиду до брехні, ловеласи навіть цього не приховуватимуть.

Лев

Непостійні Леви впевнені, що їхня місія – ощасливити багатьох жінок. При цьому вважають, що обраниця має заслуговувати на їхню увагу розумом і красою. Представники цього знаку Зодіаку звикли отримувати краще та обов'язково хвалитися ”трофеєм” перед друзями, а отже про зраду обов'язково хтось повідомить.

Стрілець

Зірки наділили Стрільців неймовірною жагою до пригод, що стосується і любовної сфери. У разі зради вони ніколи не почуваються винними, вважаючи, що просто так склалися обставини. Вони готові проговоритись друзям про новий роман заздалегідь.

Водолій

Астрологи включили Водоліїв, що вічно сумніваються, в цей рейтинг не через їхню велелюбність, а через те, що вони ненавидять брехати. Якщо вже представники цього знака Зодіаку зрадили свого партнера, то навряд чи приховуватимуть це. Для того, щоб зберегти нові стосунки в таємниці, потрібно докладати занадто багато зусиль, що надмірно втомлює Водоліїв.

Раніше ми назвали найнадійніших друзів за знаком Зодіаку, з якими можна піти у розвідку.