RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Тікайте від цих жінок – топ-3 знаки Зодіаку, з яких виходять сварливі дружини

Астрологи розповіли, яких жіночі знаки Зодіаку чоловікам краще побоюватися, адже у шлюбі з ними буде несолодко.

Про це повідомляє "PRO місто".

Овен

Жінки, народжені під цим сузір'ям, зазвичай надто емоційні та бурхливо реагують навіть на дрібниці. Вони влаштовують скандали через найменші дрібниці, намагаючись довести свою правоту будь-що-будь. З ними неможливо жити спокійно – кожен день перетвориться на з'ясування стосунків. Зазвичай, партнерам жінок-Овнів легше визнати свою неправоту, щоб припинити сварку.

Стрільці

На другому місці у рейтингу сварливості астрологи розмістили представниць цього знаку. Вони надто прискіпливі та вимогливі до всього і всіх. Стрільці чіплятимуться до кожного слова та дії партнера. Будь-яку дрібницю вони здатні перетворити на найважливішу проблему, яку потрібно негайно вирішити.

Водолій

Вони завжди вважають себе розумнішими і досвідченішими за інших, тому приймають завжди правильні рішення, як вони думають. У них завжди є свій погляд на будь-яку ситуацію, тому вони постійно дають непрохані поради, які дратують оточуючих. Вони дадуть пораду, навіть якщо їх прямо попросити не робити. Улюбленою фразою жінок-Водоліїв є "Я ж казала".

Раніше ми писали, яким знакам Зодіаку потрібно встигнути виконати одну важливу задачу до Нового року.