RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Самотня старість їм не загрожує: ТОП-5 "жіночих" знаків Зодіаку

Астрологи, які раніше розповіли про найбільш недоступних представниць гороскопу, назвали п'ять жінок за гороскопом, яким точно не загрожує самотня старість.

Про це пише Мixnews.

Рак

Жінка цього знака дуже дбайливо ставиться до себе і ніколи не ризикує своїм життям. Вона живе заради своїх близьких, хоча в молоді роки може багато сил віддавати кар'єрі. До глибокої старості ці жінки оточені турботою близьких.

Тілець

Представниці знака наділені сильною жіночою енергетикою, до якої тягнуться чоловіки. Однак завоювати їх не так просто, для цього потрібно докласти зусиль. Щастя жінка-Тілець знаходить у коханому та люблячому чоловікові та дітях, і вони відповідають їй взаємністю до кінця її днів.

Овен

Ці дівчата настільки цілеспрямовані, що досягають успіху у всьому, що для них важливо: кар'єра, особисте життя, матеріальні блага. Закохавшись, жінка-Овен нізащо не прогавить свого щастя і створить міцну родину "поки смерть не розлучить нас".

Терези

Жінка-Терези рідко буває самотня і з юності оточена увагою чоловіків. Якщо в молодому віці вона схильна часто змінювати партнерів, то подорослішавши, вибирає чоловіка, якому даруватиме свою любов до кінця життя.

Лев

Левиця знає собі ціну та вміє привернути до себе чоловічу увагу. У чоловіка, який став об'єктом її симпатії, мало шансів не підкоритись її чарам. Представниця знаку не відступить, доки не доб'ється свого.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять представниць гороскопу, які "пиляють" своїх чоловіків.