RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 червня

28 червня

Всі новини

У рік Чорного Тигра на них чекають приємні зміни: ТОП-4 знаків Зодіаку

Астрологи стверджують, що у рік Чорного Тигра прихильність долі чекає на Овнів, Близнюків, Скорпіонів та Водоліїв. Проте, слід пам'ятати, що загалом рік під цим символом буде примхливий, сповнений непередбачуваності та бунтарства, тож може як наділити якісь знаки фортуною, так і забрати її.

Про це повідомляє "Спутник.Таджикистан".

Овен

2022 рік для цього знака Зодіака запам'ятається яскравими подіями, довгоочікуваними та приємними змінами. Це може бути вступ до інституту, весілля, нові кар'єрні висоти. Загалом астрологи наступний рік для Овнів описують таким словом, як "захват". Однак, слід пам'ятати, що під кінець року вони ризикують "наламати дров", перебуваючи на хвилі успіху у стані ейфорії. Тож можуть назріти до того часу й проблеми.

Близнюки

Люди, народжені під цим знаком, попри всі випробування у Новому 2022 році, зможуть їх успішно здолати та впоратися з усіма справами. Ключові події у Близнюків слід чекати у професійній сфері: для багатьох прогнозують підвищення чи успішну реалізацію значних проєктів.

Скорпіон

Зірки стверджують, що Скорпіонів чекають гучні перемоги на службі. До всього - вони зможуть поєднати роботу та хобі. Отримають нові фінансові можливості саме завдяки тим галузям, якими займалися виключно через особистий інтерес. Загалом рік буде насичений вигідними та прибутковими угодами.

Водолій

Представники цього знаку у наступному році багато працюватимуть. У підсумку - як нагороду отримають вдале вирішення усіх ділових питань і запуск нових проєктів. Водоліям радять сміливо ставити нові цілі і працювати над їх втіленням. Серйозних труднощів 2022 рік не принесе.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що астрологи назвали жіночі знаки зодіакального кола, від яких не варто чекати вірності.