RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 липня

30 червня

Всі новини

У тигра є один улюбленець - названо головного щасливчика 2022 року

Природно, що Леву буде протегувати символ 2022 року - Чорному Водяному Тигру. Він створить навколо свого родича атмосферу лідерства та наснаги, в якій буде легко впоратися з будь-якими труднощами.

Про це пише НВ.

Наступного року народжені під цим сузір'ям отримають нагороду за цілеспрямованість та реалізують свій потенціал. Астрологи радять вибрати напрямок, який принесе користь оточуючим — тоді зірки виявлять особливу прихильність.

Не варто забувати, що гординя та грубе ставлення до людей можуть стати перешкодою для досягнення мети. Дух змагання слід замінити духом співпраці та підтримки. Астрологи також обіцяють фінансову стабільність та безпеку.

Чоловік-Лев

Чоловіки-Леви будуть надихнуті своєю справою, що допоможе їм легко долати перешкоди, а швидкоплинні невдачі приймати як необхідний досвід.

Цінуйте своїх близьких та коханих, які у рік Водяного Тигра стануть надійним тилом та забезпечать необхідну підтримку. У ваших успіхах буде і їхня заслуга, тому будьте вдячні.

Жінка-Лев

Жінки-Леви у 2022 році купатимуться у чоловічій увазі. Представники сильної статі просто не зможуть не помітити ваш темперамент і життєву силу.

Успіх стане супутником представниць цього знаку Зодіаку й на професійній ниві. Швидше за все, на вас чекає кар'єрне зростання та підвищення заробітної плати. Варто позначити пріоритети у фінансових витратах та пам'ятати про благодійність.

Раніше ми назвали талісмани, які залучать успіх у 2022 році для кожного знака Зодіаку.