RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

Крутять романи, але заміж не йдуть: три вітряні "жіночі" знаки Зодіаку

Астрологи назвали деякі знаки Зодіаку, представниці яких категорично не хочуть ставити штамп у паспорті та жити у шлюбі, а ті, котрі все-таки вирішуються, нерідко зазнають невдачі.

Про це повідомляє MixNews.

Овни

Представниці вогненної стихії відрізняються буйною вдачею. Жінки-Овни характеризуються:

  • незалежністю;
  • любов'ю до свободи;
  • вітряністю.

Вони не поспішають ставити штамп у паспорті. Нерідко шлюб Овни асоціюють із клітиною, оскільки чоловік може виставити низку умов чи обмежень.

Для Овнів дуже важлива повага та довіра у відносинах. Тому вони готові створити сім'ю лише з таким чоловіком, який не порушуватиме їхнього особистого простору.

Ще жінки, народжені у цьому зодіакальному колі, здатні самостійно себе забезпечити. Їм не потрібний спонсор. Також Овни відрізняються егоїстичністю. Часто чоловікам поруч із ними дуже непросто та некомфортно. Тож далеко не всі леді цього знаку зодіаку створені для сім'ї та дітей.

Терези

Скептичне ставлення до шлюбу і жінки Терезів. Представниці цього знаку готові крутити романи. Але далі за такі незалежні стосунки вони йти не люблять.

Вони переконані, що офіційний шлюб – рутина, нудьга, туга. Після весілля стосунки можуть сильно зіпсуватись. Тому Терези не поспішають під вінець.

Жінки цього зодіакального кола люблять нові враження та бояться, що із заміжжям можуть пропустити багато цікавого у своєму житті. До того ж, Терези бояться народження дітей та побутових проблем. Вони довгі роки в душі почуваються підлітками, а дітям не надто потрібні немовлята.

Ще одна причина, через яку Терези не створені для шлюбу, криється в непостійності. За своєю природою ці жінки не можуть визначитися. Сьогодні вони мріють про відпочинок та подорожі, а завтра готові йти під вінець.

Ось тільки наступного дня Терези можуть передумати і сильно пошкодувати про своє швидкоплинне бажання. Тому і стосунки у них не завжди складаються вдало.

Водолії

Абсолютно не створені для шлюбу жінки-Водолії. Представниці цього зодіакального кола мріють про ідеального чоловіка. Але зустріти такого доводиться не всім.

Водолії не готові проміняти свою мрію на щось більш просте, доступне та приземлене. Їм простіше залишитись на самоті.

Жінки, народжені під цим сузір'ям, люблять домінування. Їм важливо все й усіх тримати під строгим контролем. Вони претензійні, вимогливі, трохи грубі.

Не кожен чоловік добровільно захоче приміряти такі пута. Тому шансів на щасливий шлюб у Водоліїв не надто багато.

Раніше астрономи назвали найбільш сприятливі періоди вагітності для знаків Зодіаку у 2022 році.