RU  UA

Звільнення від проблем і вдалі угоди: астролог розповіла, що 2022-го чекає на вогняні знаки Зодіаку

Прийдешній 2022 рік буде роком можливостей, які відкриє для нас планета Юпітер. Для всіх знаків Зодіаку це буде гарним періодом для пошуку своєї половинки, налагодження стосунків у сім’ї та кар’єрного зросту.

Про те, чого слід очікувати наступного року "вогняним" знакам Зодіаку - Овнам, Левам та Стрільцям - в ефірі "Національного ранку" на Апостроф TV розповіла астролог Вікторія Пуга.

За її словами, наступний рік принесе ці знакам Зодіаку звільнення від проблем, вдалі угоди та затишок у житті та побуті.

"Овни зможуть звільнитися від тих проблем, які, можливо, їх уже дуже довго хвилюють. Це буде для них полегшення, яке відбудеться без усіляких зусиль. Вони зможуть впоратися і виконати те, чого дійсно бажають і до чого прагнуть.

На Левів очікує дуже вдалий період для інвестицій, взагалі, для реалізації фінансових стратегій, це буде вдалий рік. Також для Левів дуже гарний період у плані фінансів у вашого партнера.

У Стрільців, я вважаю, дуже приємний рік, у плані того, що буде панувати у вашому домі затишок та тепло. Будете проводити багато часу з вашими рідними та близькими людьми. Також будь-які операції, які ви плануєте з нерухомістю, будуть вдалі для вас", - заявила астролог.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Ми входимо у дуже цікавий рік, буде багато можливостей – астролог