RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Собака - це особистість із характером: яка порода підходить вашому знаку Зодіаку

Люди часто обирають собак в якості домашніх улюбленців, орієнтуючись лише тільки на їхню зовнішність. Однак кожен собака має унікальний характер та особливості в залежності від породи. І тому деякі четвероногі друзі можуть не пасувати вашому стилю життя чи темпераменту. Астрологи вирішили дослідити це питання: які ж породи підходять різним знакам Зодіаку?

Про це астрологи повідомили на Rsute.

Овен

Представники цього знаку вирізняються енергійністю та агресивністю, тому їм не підійдуть пасивні диванні песики. Найбільш відповідними породами будуть добермани, німецькі вівчарки, бордер-коллі.

Фото: pixabay.com

Телець

Тельці обожнюють домашній комфорт, розмірене життя, а отже необхідно обирати собаку, спорідненого за духом. Наприклад, французького бульдога, мопса, шарпея.

Фото: pixabay.com

Близнюки

Мінливі та комунікабельні Близнюки відчувають постійну потребу в яскравих емоціях. Їм треба собака, який не перестане дивувати веселим нравом та смішними витівками. Підійдуть представникам цього знаку такі породи, як джек-расел-тер'єр, кокер-спаніель, ердель-тер'єр.

Фото: pixabay.com

Рак

Ракам необхідно мати вірного друга, щоб розділяти з ним і радість, і сум. Раки натури чутливі та сентиментальні, тому можуть сміливо брати собі під крило лабрадорів, пуделів чи коргі.

Фото: pixabay.com

Лев

Леви це ті люди, чиї амбіції сягають вище неба. Вони завжди хочуть знаходитися в центрі уваги, слухати компліменти. З цих причин їм потрібен пес, яким вони зможуть гордитися та хизуватися перед оточенням. Ідеальні варіанти: тібетський мастиф, бордоський дог чи навпаки маленькі йоркширські тер'єри, бишін фрізе.

Фото: pixabay.com

Діва

Педантична Діва - перфекціоніст в усьому. Цьому знаку Зодіаку підійдуть собаки, що від природи мають акуратність та ненав'язливість. Краще за всіх з цим справляються бладхаундени, чау-чау, бассети.

Фото: pixabay.com

Терези

Терези водночас димпломатичні люди, однак з постійними перемінами настрою, а це означає, що їм треба собаку з податливим характером. До прикладу, коргі, грейхаунд, коллі.

Фото: pixabay.com

Скорпіон

Стримані та інтровертні Скорпіони часто є великими прихильниками собак. Вони вбачають у них надійного друга, з яким можна розділити всі моменти життя. Їм підійдуть великі, спокійні собаки: ротвейлери, мастифи, вівчарки.

Фото: pixabay.com

Стрілець

Це ті люди, що не можуть сидіти на місці, адже Стрільцям рух потрібен як повітря. Вони не будуть займатись дресурою свого улюбленця - приймають його такого, як він є. Краще за всіх підійдуть їм хаскі, біглі, шнауцери або ж грифони.

Фото: pixabay.com

Козеріг

Відповідальні й консервативні Козероги мають шукати собі собаку-однодумця. У їхній збалансований ритм життя ідеально впишуться бультер'єри, вівчарки, ротвейлери та доги.

Фото: pixabay.com

Водолій

Цей водний знак характерний творчим та ексцентричним підходом до життя. Водолії бачать у собаці джерело натхнення, адже ці милі тваринки завжди дивують своїх господарів. До таких порід відносяться шпіци, золотисті ретрівери, шнауцери.

Фото: pixabay.com

Риби

Риби, меланхолійні мрійники, потребують таких же спокійних собак, які надають перевагу солодко поспати поруч з господарем чи повільно прогулятися на вулиці. Варто Рибам звернути увагу на сенбернарів, мопсів, чихуахуа.

Фото: pixabay.com

Раніше "Апостроф" писав про вихованого добермана, який щедро поділився їжею із господаркою.