RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Імовірність вторгнення Росії в Україну різко впаде: астролог назвала важливу дату

Вірогідність великомасштабного військового вторгнення Російської Федерації в Україну різко впаде, якщо вдасться пройти кінець лютого початок березня цього року. Астрологи прогнозують, що загострення військової ситуації може розрядиться в цей час у переговорних процесах.

Про це у соцмережі Facebook повідомила астролог Ірина Звягіна.

Спеціаліст з астрології прокоментувала можливість вторгнення РФ, наголосивши, що поки дійсно країна перебуває у епіцентрі напруги.

"Мій астрологічний досвід каже, що у 2022-му загострення військової ситуації, найімовірніше, розрядиться у переговорних процесах, і якщо ми переживемо лютий, то ймовірність великомасштабного вторгнення в Україну різко падає. Прямо зараз ми перебуваємо в епіцентрі напруги", - зазначила вона.

Як пояснила астрологічною мовою, це продиктовано квадратом Сонця з Ураном, що до кінця січня повторює ключовий аспект гороскопу президента РФ Володимира Путіна. З'єднання збігається зі з'єднанням таких планет як Меркурій та Плутон, зауважила астролог.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що адміністрація президента Сполучених Штатів через загрозу вторгнення РФ в Україну планує посилити свою військову присутність у Східній Європі.