RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Виплутаються з будь-якої ситуації: названо три головні імпровізатори за знаком Зодіаку

Астрологи дали прогноз для всіх знаків Зодіаку на 6 лютого і назвали найкращих імпровізаторів серед представників гороскопу - вони блискуче виходять із ситуацій, у яких все йде не за планом.

Про це розповіла астролог Людмила Булгакова, пише ТСН.

Близнюки

Ці люди здатні миттєво зорієнтуватися у найскладнішій ситуації, прийняти правильні рішення та зробити вірні кроки. Близнюки навіть у непередбачених обставинах дуже швидко знаходять, що потрібно зробити, щоб обернути їх на свою користь і вийти переможцем там, де інші губляться.

Терези

Представники знака вдаються до імпровізації, коли інші методи не діють - як у відносинах із людьми, так і у складних ситуаціях. Вони віртуозно фантазують, використовуючи все, що може допомогти їм виплутатися зі складної ситуації. І хоча багато хто міг би звинуватити їх у нечесності, їх метод працює.

Водолій

Водолії імпровізують як у творчості, так і в роботі. Їм надто нудно ходити уторованими шляхами і вони шукають свої власні. Прихильники новизни та нетривіальних рішень, представники гороскопу особливо успішні у творчих професіях – з них виходять геніальні актори, музиканти та художники.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали найсуворіших батьків за гороскопом.