RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

24 травня

Всі новини

Можуть провести у сльозах: у День закоханих трьом знакам Зодіаку зірки обіцяють серйозні випробування

Астрологи застерігають, що День закоханих, 14 лютого, може виявитися пекельним для певних знаків Зодіаку. Не поталанить трьом знакам, якщо не дослухаються певних астрологічних порад.

Про це повідомляє УНІАН.

Рак

Як стверджують астрологи, Раки вважаються зразковими сім'янинами та хорошими працівниками. Проте дані сфери життя рідко перебувають у гармонії, і цьому знакові доводиться постійно тримати баланс на грані. 14 лютого - вдалий день для того, щоб приділити час коханій, провести з нею більше часу. Увага часом набагато цінніша за матеріальні цінності, радять зірки. А от самотнім Ракам варто бути обережними з новими відносинами - великий ризик розчарування.

Скорпіон

Представникам цього знака може не вистачати пристрасті та романтики у відносинах. Якщо про це буде оголошено партнерові - світить дуже велика помилка. Натомість зараз гарний час взяти ініціативу у свої руки і вирушити у подорож. Друга половинка підтримає таку пропозицію. Самотнім Скорпіонам буде нагода повернути колишні відносини, однак, зірки не рекомендують робити це.

Козеріг

У День святого Валентина цьому знакові краще приділити час собі: салон краси чи покупки стануть гарною нагородою. Чудовий настрій – це найкраща прикраса, адже з партнером можливі сварки та конфлікти 14 лютого. Зірки радять віддати йому ініціативу спланувати романтичний вечір.

Як писали раніше, для деяких знаків Зодіаку березень стане періодом романтичних побачень та приємного проведення часу з коханими людьми. Серед представників гороскопу – Водолій, Близнюки, Рак та Діва.