RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Масова ілюзія: астролог розповіла, наскільки ймовірним є вторгнення Росії в Україну

Астрологиня прогнозує, що найімовірніше ситуація, що виникла у зв'язку із загрозою російського повномасштабного вторгнення в Україну, вирішиться мирним шляхом, не допускаючи загострення ситуації.

Про це розповіла професійна астрологиня Ксенія Базиленко "УНН".

За астрологічними показниками активних військових дій не може бути. Чекаємо вірних рішень від влади, саме про це говорить небо", - поділилася своїм прогнозом Базиленко.

Вона порівняла становище планет у наступні кілька тижнів із початком збройного вторгнення РФ на схід України у 2014 році.

Для прояву активної військової ситуації необхідні напружені аспекти Марса, Плутона, Урану. У ситуації 2014 року 6 квітня Сонце було в з'єднанні з Ураном в знаку Овна (це рішучість і раптовість) в жорсткій опозиції до Марса в Терезах, що позначає прагнення до влади і нав'язування своєї волі будь-яким шляхом , - уточнила астрологиня.

На військовий агресивний конфлікт також вказували у 2014 році положення Місяця, Юпітера та Плутона. Проте зараз негативних аспектів щодо перелічених планет немає.

"Є опозиції Сонця і Місяця, яка визначає момент Повні щомісяця і говорить про наш надмірно чутливий емоційний стан", - висловилася Базиленко.

Експертка зазначила також те, що становище планет вказує на масові ілюзії, як і на спокій.

"Марс в з'єднанні з Венерою (любовні питання) в спокійному знаку Козерога вказує, що все вирішується спокійно і безконфліктно", - додала вона.

Нагадаємо, росіянин, який переїхав до України, активіст Володимир Мальцев влучно описав Україну та українців, як народ, який перед небезпекою не панікує, не їде масово з країни, а в повному єднанні, згуртовано тренується перед можливими атаками.