RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.45
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

Безлад навколо їх не хвилює: названі п'ять головних нечупар за знаком Зодіаку

Деяких людей дратує, коли якась річ лежить не на своєму місці і вони не можуть лягти спати, якщо посуд не помитий. Інших же такі дрібниці зовсім не турбують, вони спокійно ставляться до "творчого безладу" і можуть кілька днів не прибирати. Астрологи розповіли, які представники гороскопу належать до останніх.

Про це повідомляє "Wday.ru".

Лев

Творчі Леви можуть за один день повністю змінити обстановку в квартирі або перефарбувати стіни, оскільки раптом прийшло натхнення. Через подібні спалахи представники знаку Зодіаку можуть залишити розкидані після ремонту матеріали навколо, бо натхнення вже пішло. У думках Левів теж часом можуть спостерігатися деякі розбіжності, які цілком відповідають легкому хаосу навколо. Однак Леви легко прощають собі ці маленькі вади, бо вважають себе чудовими у всьому.

Терези

Представники цього знаку Зодіаку ненавидять прибирати з дитинства. Вони готові зайнятися будь-якою справою, аби не пилососити чи не мити підлогу. Прибирати за собою речі в шафу, Терези, найчастіше, також не привчені - одяг комплектами може складуватися на тумбочці біля їхнього ліжка. Цікаво те, що представникам знака некомфортно в абсолютній чистоті, а легкий безлад необхідний їм для того, щоб добре почуватися.

Стрілець

У Стрільців зазвичай стільки важливих і цікавих справ, що вони просто не помічають третю чашку з-під кави на столі або обгортки від цукерок у найнесподіваніших місцях. Однак їх це абсолютно не бентежить, адже додому вони приходять тільки поспати і помитися, а життя поза стінами квартири вважають набагато цікавішим, ніж усередині.

Водолій

Водолії можуть похвалитися організованістю та відповідальністю у сфері професійної діяльності, однак у тому, що стосується прибирання, вони абсолютно безвідповідальні. У них завжди оплачені рахунки, але не завжди помитий посуд. Водночас, Водолії часто заморочуються інтер'єром житла, люблять робити його затишним та красивим. Творчий початок не дозволяє представникам знаку підтримувати у домі ідеальну чистоту, проте вони точно знають, де лежать документи, ключі та інші потрібні речі.

Риби

Флегматичні Риби готові тижнями не прибирати - вони не розуміють, навіщо класти одяг у шафу, якщо завтра все одно доведеться її одягати. Посуд може бути не помитий, поки не скінчиться, і пил витирається лише тоді, коли необхідно взяти якісь речі з полиці. Проте Риби завжди знають, де лежать важливі документи. А коли до них прийде натхнення і вони налаштуються на прибирання - їх просто не зупинити.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку тягнуть все в дім і завалюють його мотлохом.