RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Ідуть по життю, не оглядаючись: п'ять найнеслухняніших і впертих знаки Зодіаку

Астрологи розповіли про найвпертіших знаків зодіакального кола, які завжди все роблять по-своєму, попри аргументи, прохання та благання інших. У списку найбільш неслухняних: Тільці, Раки, Діви, Козероги та Овни.

Про це повідомляє Uznayvse.

Тельці

Тельці принципово зроблять навпаки, якщо їм нав'язуватимуть зробити так чи інакше. Навіть якщо це рішення наперед неправильне - вони проб'ють рогами стіну і зроблять так, як вважають за потрібне. Причина такої поведінки - стихія Землі, яка наділила Тельців завзятістю та твердолобістю. Астрологи радять усвідомити, що підопічні Венери завжди матимуть рацію, тому не варто лізти зі своїми думками.

Раки

Панцир у Раків непробивний. Вихованців Місяця можна завалити дарами та поманити обіцянками, та навряд чи вони погодяться з чужою думкою, якщо хіба що співпадатиме з їхньою. Незговірливим Ракам важко поступатися і, навіть попри помилки, задкуватимуть у неправильному напрямку. Марно чекати від них компромісу.

Діва

Правильна думка - виключно у Дів, це потрібно запам'ятати. А все інше цілком можливо - від лукавого, не треба їх заплутувати та збивати з пантелику. Тільки Діви здатні скласти геніальний план, а всім вашим порадам немає віри. У цьому переконані підопічні Меркурія, а вони не дозволяють нікому себе обдурити.

Козеріг

Козеріг має роги, які просто заважають почути чужі поради. А якщо цей земний знак вперся - сперечатися марно. Чи то вони так показують свою силу волі, чи сперечаються за звичкою. Факт один - погодитися з вами - проявити слабину, а сильним підопічним Сатурна цього не дозволяє статус.

Овни

Цей вогняний знак за силою впертості на останньому місці в цьому списку. Однак, це не означає, що їх можна переконати чи до чогось схилити - вони вирізняються чудовим невмінням чути когось, крім себе. Вихованці Марса мають всі якості впертих баранчиків, сміються астрологи.

Як повідомлялося, астрологи звернулися до архетипів знаків Зодіаку і з'ясували, кому може бути простіше втілити мрії про золоті гори.