RU  UA  EN

Субота, 5 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

Всі новини

Везінню не завадить холодний розрахунок: гороскоп до початку травня для українських військових

Протягом найближчих днів на Україну чекають вирішальні битви - військовослужбовцям необхідно бути напоготові.

Чого чекати військовослужбовцям кожного із знаків Зодіаку до кінця тижня, розповідає професійний астролог Надія Борова, інформує Realist.online.

Овен

Представників цього знака Зодіаку може очікувати небезпека через власну неуважність або нехтуванням технікою безпеки, тому не слід нехтувати навіть найбезглуздішими, на перший погляд, інструкціями.

26-27 квітня не варто прагнути до контролю та лідерства, а 28-29 квітня будуть емоційно нестабільні дні. 30 квітня та 1 травня потрібно поберегти нерви та "акумулювати" власну енергію.

Телець

У зазначений період не можна ризикувати і оцінювати обстановку. Найбільша небезпека діяти, що називається під емоціями, тоді у вас нівелюється все сприятливе розташування планет, і включається особиста карма, що може призвести до небажаних наслідків.

26-27 квітня можуть бути сильні емоційні гойдалки, від негативних до сентиментальних. Бажано не вступати в агресивні суперечки, якщо представник знаку не військовий і це його обов'язок. Також необхідно довіряти перевіреним джерелам.

Протягом 28-29 квітня Тельці будуть стурбовані – це переживання має більшу інтуїтивну природу. 30 квітня та 1 травня необхідно бути особливо обережними тим людям, які займаються волонтерством, особливо у містах та селищах, близьких до зони військових дій.

Близнюки

Цього тижня не слід будувати глобальних планів, потрібно постаратися жити одним днем і приймати рішення по тим завданнями, що виникають у конкретний час. Через спотворення сприйняття реальності є велика можливість потрапити в полон – потрібно бути напоготові.

26-27 квітня – сприятливий час для вирішення робочих питань, 28-29 квітня, представники знаку можуть відчувати пригніченість та ірреальність того, що відбувається. Дні 30 квітня та 1 травня краще присвятити звичним, побутовим речам.

Рак

Період 26-27 квітня є досить небезпечним, у тому числі й пораненням і полоном, особливо вночі. Ще одна небезпека – це паніка та неправильна оцінка ситуації у критичний момент.

28-29 квітня необхідно по можливості закінчити справи та виконати обіцянки.

30 квітня та 1 травня не потрібно розпочинати нові справи.

Лев

Є велика ймовірність осколкових поранень, вразливі місця – шия та ноги нижче за коліно. Не треба геройствувати, а якщо доведеться – прораховувати ризики. Також необхідно бути уважними у поводженні зі зброєю.

26-27 квітня. Неприємні, напружені дні можуть бути пов'язані з травмою, каліцтвом. Неприємні, стресові ситуації пов'язані або з інформацією, або з роботою.

28-29 квітня. Дещо збуджений і тривожний стан, це може бути не пов'язане із зовнішніми обставинами. Краще не приймати поспышних рішень, якщо це не пов'язане із життям та здоров'ям.

30-1 квітня. Якщо у вас є можливість працювати на землі, це найкращий варіант для цих днів.

Діва

У представників знаку Зодіаку справді складне становище. Найголовніше – бути повністю зосередженим на ділі, не розслаблятися, не піддаватися емоціям, інакше будь-яка тактична помилка може призвести до поганих результатів. Особливо, якщо у вас є підлеглі і ви відповідальні за їхнє життя.

26-27.04. Якщо вам потрібно чогось досягти від інших людей, допомога, укладання угоди, це непогані дні для попередніх домовленостей.

28-29 квітня. У ці дні ефективність будь-якої справи падає. Тому краще завершувати вже розпочате і не намагатися зі "шкіри лізти", щоб зробити неможливе.

30-1 квітня. Якщо э можливість відпочити, використовуйте її.

Терези

Захворювання можуть бути звичайною застудою, грипом, запаленням та мати досить неприємні наслідки. Також необхідно стежити за тим, що і кому говорити.

26-27 квітня. Якщо є необхідність у встановленні контактів за кордоном, пов'язаних з роботою, або перенесення бізнесу в іншу країну, область – гарний час для пошуку прийнятних варіантів.

28-29 квітня. Якщо немає бажання посваритися з кимось, не вступайте в конфлікт.

30-1 квітня. Якщо є можливість, проведіть ці дні, з близькими вам по духу. З корисного, якщо є де, займіться городом, посадкою, роботою в саду, на землі.

Скорпіон

Береженого Бог береже. Це основний девіз цього тижня. Поведінка за умов, швидкі реакції, якщо ситуація змінюється. Безпечніше перебувати в колективі, не діяти поодинці.

26-27 квітня. Якщо потрібно об'єднати людей, сфери діяльності, стати посередником у чомусь, то це вдалі дні.

28-29 квітня. Цими днями важливо не переборщити із задоволеннями.

30-1 квітня. Ваші недоброзичливці можуть завдати вам шкоди, підловити на чомусь, тому слід бути обережним у спілкуванні з людьми. Ще є загроза вашому майну, грошам, машині, можете стати жертвою крадіжки.

Стрілець

Якщо ви командуєте будь-якою кількістю людей, це дуже добре для них. Ви можете зараз врахувати найбільшу кількість ризиків, щоб захистити людей і виконати завдання. Головне правильно підібрати команду під завдання.

26-27 квітня. У ці дні ви можете стати ланкою для багатьох процесів, людей. Навіть якщо це не є вашим робочим завданням.

28-29 квітня. Якщо є можливість трохи абстрагуватись від діяльності, зробіть це. У ці дні ви будете корисні більше у ролі спостерігача, ніж активного діяча.

30-1 квітня. Будьте уважні до свого здоров'я. Бажано не перевтомлюватись і більше відпочивати.

Козеріг

Найголовніше для вас – ваш особистий ресурс. Наскільки якісне обмундирування, аж до того, чи не натирає вам взуття, наскільки якісний бронежилет, каска, зв'язок. Саме ці речі можуть вас вберегти, тому приділіть цьому належну увагу

26-27 квітня. Цими днями бажано займатися звичайною рутинною діяльністю. Велика кількість контактів може швидше завадити, ніж допомогти.

28-29 квітня. Ідеально, якщо ви працюєте з дому. В іншому випадку, можуть бути конфлікти, нестиковки, скоріше через непорозуміння, ніж насправді.

30-1 квітня. Цими днями ви можете стати жертвою обману.

Водолій

Самовпевненість, поверхневе ставлення до небезпеки, нехтування нею, найголовніші ваші вороги на цей тиждень.

26-27 квітня. Робочі процеси, звичайно, вимагають якоїсь структури, але зараз це практично неможливо, тому прийміть процеси як вони йдуть, і підлаштуйтеся під них.

28-29 квітня. Бажано не вирушати в жодні поїздки, особливо якщо зовсім поруч зона бойових дій. Дуже невдалі дні для евакуації.

30-1 квітня. Якщо є можливість, займіться будинком, звичайними побутовими справами.

Риби

Занадто багато активності, іноді це не на користь. Особливо якщо у вас у підпорядкуванні є люди.

26-27 квітня. Якщо потрібно просунути, продавити якийсь проект, завдання, так щоб вас почули, то це найкращі дні. Особливо якщо вам потрібні інвестиції або збільшити бюджет проекту.

28-29 квітня. Не витрачайте даремно жодних своїх ресурсів. Ні гроші, ні знання, ні час.

30-1 квітня. Хороші дні для завершення того, що вже зжило себе. Це стосується всіх сфер життя.

Раніше ми писали, що астролог склала гороскоп під нову дату народження Путіна.