RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Травень стане згубним для Росії: астролог дала прогноз на останній місяць весни

Май для Росії стане важким місяцем, а війна, яку вона веде в Україні, зрештою стане згубною для країни-агресора.

Таку думку висловила астролог із YouTube-каналу Irina Astrology Horoscope.

За її словами, причина того, що травень стане важким місяцем для РФ у тому, що її планета-покровитель (Плутон) перебуває в поганому становищі.

"Затемнення будуть дуже важливими для Росії і дуже згубними. Там братиме участь натальний Плутон Росії і по ньому битиме транзитний Уран — і все це у поєднанні з вузлами, із сонячним, а потім і місячним затемненням. Ці затемнення будуть ще й у поєднанні з 4 та 10 будинками, що говорить про значні зміни на територіях. Поки що, я не говорила б про те, що до нас повернеться Крим чи Донбас, але можуть бути якісь локальні спалахи, можливо, громадянські війни", - прогнозує астролог.

За її словами, весь травень Росія почуватиметься "дико погано", настільки, що може розв'язати третю світову війну в травні-липні. Проте війна буде абсолютно згубною для РФ.

"Швидше за все, якщо ядерну зброю буде застосовано, то не на території України, а, більша ймовірність, у США, адже у них у натальній карті йде повернення Плутона, який відповідає за ядерну зброю", - резюмувала астролог.

Як писав "Апостроф", раніше астролог розповіла, чого чекати від Росії 9 травня.