RU  UA  EN

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

5 липня

4 липня

Всі новини

Тримайте язик за зубами: три знаки Зодіаку, які притягують балакунів

Астрологи розповіли, що деякі знаки Зодіаку дуже привабливі для балакунів, які годинами можуть розповідати про своє життя. "Впасти на вуха" можна легко Близнюкам, Терезам та Стрільцям.

Про це повідомляє Мixnews.lv.

Близнюки

Представники цього знака від природи любителі різної інформації. Через це їх часто називають пліткарями. Саме тому Близнюки можуть притягувати тих, хто не проти поспілкуватися. Такий тандем дозволить зарядитися від Близнюків енергією через довготривалі розмови, створити ілюзію причетності до чужих справ та відчути власну важливість.

Терези

Цей знак астрологи не можуть назвати пліткарем, але він доволі привабливий для тих, хто потребує "вилити душу". Терези у спілкуванні вміють багато віддавати співрозмовнику, підтримати морально. Через це до Терезів тягнуться ті, кому душевно погано, хто потребує теплих слів та ласки. Цей знак нікого не засуджує, а це - приємний аспект для взаємодії.

Стрілець

Стрільці товариські, чесні та прямолінійні. До них тягнуться такі ж, як і вони. Стрільці не вимагатимуть вибачень за необережне слово. Тоді як більш чутливих та закритих вони можуть ранити одкровеннями. Балакуни їх сприймають доволі привабливими для вербальної багатогодинної взаємодії.

Нагадаємо, що раніше астрологи назвали знак Зодіаку, якому в червні пощастить у фінансовому плані.