RU  UA  EN

Субота, 1 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 червня

Всі новини

"Містичне" 21 червня: як літнє сонцестояння відіб'ється на долі всіх знаків Зодіаку

21 червня, у вівторок, близько 12:14 Сонце ввійде в знак Зодіаку Рак та настане літнє сонцестояння. У цей день енергія небесних світил порадує усім представникам знаків Зодіаку оптимізм, натхнення, творчу реалізацію та відкриє нові перспективи.

Про це розповіла астрологиня Марина Соколова.

Знаком Рак та Сонцем, яке знаходиться у цьому знаку, керує Місяць, який ввечері перейде у фазу спадання в Овні. До того ж з'єднання Місяця з Юпітером 21 червня формує передумови позитивного прогнозу до наступної кардинальної точки року (осіннього рівнодення 23 вересня).

Для всіх знаків Зодіаку сформуються сприятливі умови для створення міцного підґрунтя з подальшим просуванням стежкою успіху. Однак цьому може завадити емоційна прив'язаність до дому, батьків чи невпевненість у собі.

Як відомо, літнє сонцестояння - день сили, у який багатьом знакам Зодіаку доведеться ухвалити важливе рішення, зокрема, воно буде стосуватися дому, сім'ї чи місця проживання, оскільки знак Рак відповідає за все, що з цим пов'язано.

Крім того, літнє сонцестояння відбувається на тлі транзиту Східного Вузла Тельцем, тут також перебувають Венера і Уран – Всесвіт допоможе тим, хто готовий працювати та проявляти свій творчий потенціал. Важливо подбати про можливість самостійно заробляти гроші та брати відповідальність на себе. Також у цей день, 21 червня, вітаються усі ініціативи, оскільки Марс рухається Овном.

Ще впродовж місяця після літнього сонцестояння емоції будуть переповнювати людей, однак лише зосереджені люди з глибоким аналітичним мисленням зможуть досягнути своїх цілей.

Також астрологиня вважає цей період найкращим часом для очищення від кармічних боргів, налагодження стосунків із рідними. Якщо виникне бажання робити добро, то обов'язково потрібно почути свій внутрішній голос і, наприклад, стати волонтером чи переказати кошти на потреби ЗСУ, благодійних фондів чи людині, яка цього потребує.

Разом з цим можна проводити духовні практики, загадувати бажання та наповнювати життя добром, зокрема, допомагаючи іншим. День літнього сонцестояння - це розквіт усіх сил природи, тому його енергетика неймовірно потужна, яка спрямовувати її в правильне русло.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що можна та що не можна робити в день літнього сонцестояння.