RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Готові напитися навіть без приводу: топ-3 чоловіків, які найбільше п'ють, за знаком Зодіаку

Усі знають про згубний вплив алкоголю на людину, а на думку астрологів схильність до пристрасті вживання спиртних напоїв з'являється у момент народження людини.

Яким чоловікам за знаком Зодіаку не потрібен привід для того, щоб напитися, розповідає "Легко разом".

Овен

Овни віддають перевагу міцному алкоголю, такому як віскі, ром, горілка, і завжди готові підтримати компанію в цій справі. Однак, випивши, представники цього знаку Зодіаку стають агресивними і готові не лише "говорити по душам", а й з'ясовувати стосунки з оточуючими за допомогою кулаків. Якщо в такий момент поряд з Овном не виявиться тверезішого товариша, здатного його заспокоїти, той може натворити справ.

Рак

Спокійні домашні Раки попри все ніколи не відмовляться повеселиться – і алкоголь у їхньому розумінні є невід'ємною частиною свята. Можливо, намагаючись відволіктися від буденного життя, часом Раки не знають міри і п'ють багато. Випивши, стають сентиментальними і починають освідчуватися оточуючим у коханні. Вони запросто можуть подзвонити колишнім і відкрити свою душу навстіж, розповівши те, що тверезому і на думку не спало б. З алкоголю віддають перевагу багатоскладовим коктейлям — чим більше інгредієнтів, тим краще.

Скорпіон

Представники цього знаку Зодіаку найбільш схильні до алкоголізму, їм подобається стан алкогольного сп'яніння. Скорпіони ніколи не відмовляться пригубити келих у хорошій компанії або без неї – так вони почуваються більш розкутими та незалежними. Будучи напідпитку, Скорпіон починає філософствувати і розмірковувати про власну геніальність, а якщо хтось не згоден з його думкою - може і розсердитися. Однак це все ж таки, буває вкрай рідко. Цей знак віддає перевагу міцним "чоловічим" напоям: коньяку, горілці, віскі.

Раніше ми писали, як поводяться п'яні знаки Зодіаку.