RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

Всі новини

Здатні завдати удару в спину: топ-4 найгірших подруг за знаком Зодіаку

Деякі люди не вміють дружити - незважаючи на люб'язність і приятельські стосунки, вони можуть будь-якої миті завдати удару в спину. Серед тих, хто ніколи не стане надійними та душевними подругами – Водолії, Овни, Риби та Близнюки.

Про це повідомляють Вести-UA.net.

Водолій

На перший погляд представниці цього знаку Зодіаку – душевні та розуміючі. Однак, варто з ними зблизитися, спілкування з Водоліями стає просто нестерпним. Ці люди часто літають у хмарах, люблять свободу та нікому не належать. Вони можуть не прийти на зустріч вчасно або віддати перевагу іншій компанії без пояснень. Тому з ними потрібно бути насторожі.

Овен

З подругами-Овнами завжди цікаво та весело. Однак дружба переривається в той момент, коли назріває конкуренція: Овни – лідери по своїй натурі і красивішу, розумнішу чи талановитішу подругу не потерплять поруч із собою. Вони також без сентиментів здатні легко пожертвувати дружбою, якщо це буде вигідно.

Риби

Цей знак скрупульозно підбирає оточення. Якщо комусь пощастить туди потрапити, потрібно бути готовим до емоційних гойдалок, адже жінки-Риби чутливі та вимагають виняткової уваги. Представниці цього знака Зодіаку здатні вигадати те, чого немає насправді, а їхнім подругам доведеться за це виправдовуватися.

Близнюки

Представниці цього знаку Зодіаку – надзвичайно цікаві, розумні та веселі люди. Однак, не варто розраховувати на довгострокову дружбу з ними. Як тільки Близнюкам стає нудно або вони бачать невигідні для себе перспективи, вони без жалю змінюють обстановку і людей поряд.

Раніше ми писали про трьох найкращих друзів за знаком Зодіаку.