RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

Притягують пристріт і вроки: п'ять "щасливчиків" за знаком Зодіаку

Деякі люди частіше за інших хапаються за голову, примовляючи: "ніби наврочили", "все з рук валиться, ніби хтось порчу навів". І справді, деякі знаки Зодіаку як магніти притягують до себе "погане око".

Астрологи розповіли, хто саме виявився беззахисним перед псуванням та іншими магічними впливами.

Близнюки

Вони дуже легко і просто знаходять спільну мову з будь-якою людиною і можуть заговорити до непритомності будь-кого. Це гіпертовариство робить з них легку здобич для енергетичних вампірів. Астрологи радять Близнюкам менше балакати і більше слухати оточуючих

Рак

Раки - емоційні та недовірливі, жадібні до знань, у тому числі і магічних. Тому також можуть перетворитися на жертву. Не розібравшись до ладу у питанні, Раки можуть не тільки отримати негативний вплив від оточуючих, але й сильно пошкодити власне енергетичне поле.

Скорпіон

Представники даного знаку зодіаку не поспішають вірити в магію, шаманів та чаклунів, але, як не дивно, саме вони часто стають привабливою мішенню для псування. Астрологи радять Скорпіонам стежити за своїми словами та не провокувати інших людей. Ви не знаєте, з ким і коли маєте справу.

Козеріг

Експерти вважають, що представники даного знака Зодіаку максимально схильні до псування, пристріту та інших магічних атак. Хоч вони і здаються іншим стійкими та безкомпромісними, але страждають від невпевненості в собі та від думки оточуючих. Це робить їх сприйнятливими до енергетичних маніпуляцій.

Риби

Риби постійно витають у хмарах, тому легко можуть потрапити у сіті до маніпуляторів. Астрологи вважають, що їх емоційно-енергетичний фон настільки нестабільний, що пристріт і псування до них постійно прилипає.

Раніше ми назвали шість пар за знаком Зодіаку, яким не судилося бути разом.