RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Їм подобається бути у жінок "на повідку": топ-4 підкаблучника за знаком Зодіаку

Астрологи назвали найгірших чоловіків за гороскопом і розповіли, які знаки Зодіаку схильні перекладати відповідальність на жінку і добре почуваються в ролі підкаблучників.

"Апостроф" розповідає про ці знаки та особливості їхньої поведінки.

Рак

Ці чоловіки ставлять сім'ю на перше місце, для них дуже важливе схвалення дружини. Рак запросто відмовиться від зустрічі з друзями і проведе вечір зі своєю супутницею, аби вона була задоволена.

Діва

Чоловік-Діва - педант і буркун, проте він без проблем віддає чільну роль жінці та виконує її розпорядження. При цьому він цілком щасливий та задоволений своїм життям, як і дружина, якщо їй підходить такий тип стосунків.

Водолій

Ці чоловіки дуже волелюбні, але в сім'ї їхнє бунтарство закінчується. Водолію комфортніше поступитися, а не добиватися свого. З дружиною вони м'які та добрі, хоча іноді й схильні до маніпуляцій.

Риби

Чоловік-Риба не стане сперечатися з жінкою і керується принципом "дружина завжди права". Це дуже зручно – не потрібно брати на себе відповідальність та приймати рішення. Крім того, він щиро любить і не хоче засмучувати свою половинку.

Як писав "Апостроф", астрологи назвали п'ять чоловічих знаків Зодіаку, які бояться шлюбу.