RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Свекрухи просто в захваті: топ-3 найкращих невістки за знаком Зодіаку

Не кожна свекруха любить свою невістку і не всяка невістка зможе догодити свекрусі, проте жінки, народжені під деякими знаками Зодіаку, від природи мають здатність подружитися з матір'ю чоловіка.

Про найкращих невісток за знаком Зодіаку розповіли астрологи.

Козеріг

Представниці цього знаку Зодіаку з дитинства мріють створити міцну й щасливу родину. Їхня добродушність і врівноваженість допомагає зачарувати не тільки чоловіка, а і його матір, яка зможе називати свою невістку дочкою.

Водолій

Водолії в ролі невісток успішно входять у сім'ю чоловіка, адже вони вміють створювати приємну ауру навколо себе. Батьки чоловіка просто обожнюють свою невістку й сприймають її наче рідну дитину. Крім того, представниці цього знаку легко знаходять компроміси у складних ситуаціях, що допомагає уникати конфліктів.

Телець

Невістки-Тельці зможуть полюбити маму чоловіка майже як свою, тому поважатимуть її і дослухатимуться до порад. Хоч Тельці - це вперті люди, але вони можуть щиро пробачати за потреби. До того ж представниці цього знаку ставлять сім'ю на перше місце у житті, що дуже подобається свекрухам.

Раніше "Апостроф" повідомляв про топ-3 найжахливіших свекрух за знаком Зодіаку.