RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

28 травня

Всі новини

Заглядають просто в душу: три знаки Зодіаку здатні вгадати чужий настрій

Іноді складно зрозуміти, що на душі навіть у найближчої людини, а про інших годі й говорити. Однак не для всіх людей чужі хвилювання, настрої і бажання залишаються таємницею.

Читайте також: Розбалакають усім довкола: сім знаків Зодіаку, які не вміють зберігати таємниці

Астрологи розповіли "Апострофу" про трьох знаків Зодіаку, які буквально "зчитують" інших людей.

Водолій

Мрійливі Водолії можуть здаватися поверхневими й відстороненими від усіх навколо. Про них часто кажуть, що вони не здатні зосереджуватися на чомусь одному. Водночас, коли представника цього знаку щось зацікавить, то вони будуть знати про це абсолютно все.

Крім того, Водолії при взаємодії з іншими людьми переймаються їхнім душевним станом, тонко відчувають усі порухи чужої душі. І саме тому їм зовсім не складно відгадати, у якому настрої перебуває співрозмовник.

Риби

Риби - це люди з тонкою душевною організацією, які бачать світ інакше. Завдяки вродженій емпатичності під час розмови з кимось вони повністю занурюються в процес, не відволікаючись на інші справи.

У такий спосіб Риби помічають найменші коливання настрою співрозмовника і вдало цим користуються. Представники цього знаку вміють обрати правильну стратегію поведінки й домовитися будь з ким про будь-що.

Діва

Діви переконані, що людей видають деталі. Через свою педантичність і спостережливість представники цього знаку помічають найменші зміни поведінки, рухів чи інтонації. До того ж Діви завжди цікавляться психологією.

Такі навички й знання допомагають Дівам безпомилково визначати, які емоції переживає їхній співрозмовник, і що від нього варто очікувати.

Раніше "Апостроф" повідомляв про п'ять знаків Зодіаку, які готові на неприємні й дивні вчинки.