RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Здатні "передбачати" майбутнє: три знаки Зодіаку мають "шосте почуття"

У той час, як представники деяких знаків Зодіаку реально ставляться до життя, не вірять у вищі сили і завжди вчиняють, спираючись на логіку, інші досягають висот або уникають неприємностей за допомогою власної інтуїції.

Які представники гороскопу найбільше мають шосте почуття, розповідає Рамблер.

Рак

Сила Раку в емпатії, розумінні людської натури та психології. Він дуже чуйно відчуває інших людей і завжди прислухається до своїх власних відчуттів. Раки бачать приховані мотиви і здатні навіть передбачити зраду. До того ж, розуміючи людську природу, представники даного сузір'я нерідко спритно уникають небезпеки і можуть підстрахуватися, вловивши погані наміри. Крім того, цей знак Зодіаку відрізняється любов'ю до позитиву та творення, так що не затримується в гущавині бурхливих подій чи місцях з негативною енергетикою. До того ж, інтуїція допомагає Ракам вчасно стримати свої амбіції, не чекаючи проблем і не вплутуючись у суперництво.

Діва

Незважаючи на те, що Діви – прагматики, намагаються все розставити по поличках і здебільшого керуються логікою, вони не нехтують також і власною інтуїцією. Представники цього знаку Зодіаку вміло комбінують звичні навички та трішки "магії", саме тому в найкоротші терміни досягають висот. Діви не очолюють рейтинг щасливчиків, які постійно виграють у лотерею, але їм це зовсім не потрібно, оскільки вони надзвичайно працьовиті і люблять самі досягати успіху.

Стрілець

Стрільців по життю супроводжує удача, вони неймовірні везунчики. В останній момент у непередбачуваних ситуаціях вони можуть спіймати удачу за хвіст. До того ж Стрільцям щастить із раптовими виграшами, вигідними пропозиціями по роботі та потрібними знайомими з великими зв'язками. Тут багато в чому їм допомагає Вогненна стихія, забезпечуючи необхідну енергію.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку можуть розвинути незвичайні здібності.