RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Роль матері - не для них: хто з жінок по гороскопу мало проводить час з дитиною

Бути ідеально мамою – дуже складно. Але деякі жінки явно не можуть претендувати на звання "мати року". Вони ніколи не мають часу на свою дитину, їхні справи завжди для них у пріоритеті.

"Апостроф" розповідає, представники яких знаків Зодіаку – найгірші мами у світі.

Козеріг

У жінок цього сузір'я завжди яскраве та бурхливе життя, материнство – не перешкода і не причина щось змінювати у житті. Вони багато спілкуються із друзями, приділяють своїй роботі чимало часу. Працювати вони почнуть відразу після народження дитини, проводити вдома багато часу просто не можуть.

Читайте також: Уражають дорослих своїми здібностями: під якими знаками Зодіаку народжуються діти-генії

Близнюки

Товариські пані не розуміють, як люди можуть добровільно ізолювати себе від соціуму, закрити себе з чадом у чотирьох стінах. Вони не чекатимуть можливості, щоб займатися своїми справами, мають свої пріоритети і життєві цінності. Дітей вони не проти залишати няням чи бабусям-дідусям. Такий стан справ Близнюків влаштовує на 100%.

Діва

Ці жінки явно не захочуть стати домогосподарками, займатися виключно побутом та дитиною. Вони виходитимуть з дому, вестимуть звичний спосіб життя. Якщо щось піде не так, і їм доведеться часто бувати з дітьми вдома, вони можуть загнати себе в глибоку депресію. Заради справедливості треба сказати, що це справді так, вони не вигадують, а правда не можуть жити по-іншому .

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, хто із представників гороскопу у своєму житті розплачується за гріхи минулих поколінь.