RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Можуть зіпсувати життя: які вісім імен не варто давати дитині

Ім'я має енергетику, яка впливає на життя людини - деякі захищають своїх власників від усіх бід, а інші можуть принести нещастя.

Про це пише Meta.ua.

Які імена не варто давати дівчинці

Олександра

Це ім'я несе чоловічу енергетику, наділяючи свою володарку сильною волею, зухвалістю та агресивністю. Особливо це проявляється у підлітковому віці, коли Саша схильна до бунту і важко піддається вихованню.

Людмила

Ці жінки занадто залежні від своєї сім'ї та близьких, настільки, що це просто шкодить здоровим стосункам. Люда дбає про всіх, крім себе, упускаючи багато можливостей стати щасливою.

Віра

Це ім'я приносить своїй володарці непросте життя. Все життя Віра стикається з різними труднощами і бореться з різними перешкодами. Вона віддає цій боротьбі всі сили й часу на радість просто не залишається.

Тамара

Жінка з цим ім'ям не здатна жити спокійно й іншим не дає. Вона норовлива і конфліктна, де Тамара - там сварки та інтриги. Звісно, у такій атмосфері живеться їй нелегко. До того ж, ці жінки нерідко стикаються із зрадою.

Читайте також: Їм загрожує нещасливий шлюб: шість жіночих імен, які несуть негатив

Які імена не варто давати хлопчику

Роман

Ці чоловіки дуже непостійні і змінюють свою думку десять разів на день. Роман весь час у пошуку та весь час чимось незадоволений. Через це на носія імені не можна покластися. Також він страждає від перепадів настрою.

Сергій

Чоловік із цим ім'ям схильний переходити межу дозволеного і задля досягнення своїх цілей вступати в конфлікт із законом. Ця особливість є причиною, через яку Сергій постійно потрапляє у неприємні ситуації.

Вадим

Носії імені ростуть дуже залежними від батьків та пасивними. В результаті виростають у чоловіків, які уникають відповідальності та прийняття рішень. Тому життя Вадима складається не особливо вдало.

Анатолій

Анатолію загрожує алкоголізм, причому заглядати у чарку він починає з підліткового віку. У той же час цей чоловік має твердий характер та самостійне мислення.

Раніше "Апостроф" публікував топ-5 імен найрозумніших людей.