RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Дружину вони зроблять самотньою, а дитину залишать без тата: які імена у чоловіків-невдах

Ім'я накладає відбиток на характер і життя людини, деякі роблять своїх володарів вірними чоловіками, а інші - навпаки, схильними кидати своїх дітей.

"Апостроф" розповідає, чоловіки з якими іменами ні на що нездатні.

Іван

Ці чоловіки не можуть бути посередині – вони або переможці, або невдахи. Іван - харизматичний і має лідерські якості, на першому місці у нього - самоствердження та кар'єра. Якщо сім'я заважає йому в цьому, він кидає її, навіть не цікавлячись згодом своїми дітьми.

Віктор

Віктор – переможець, він привабливий, подобається жінкам і не схильний йти їм наперекір. Він часто нещасливий у шлюбі саме тому, що у всьому схильний підлаштовуватися під дружину. В результаті Віктору, який живе за чужими правилами, хочеться кращого життя і він іде, залишаючи і дружину, і дітей.

Читайте також: Справжні довгожителі: імена чоловіків, які здатні прожити до 100 років

Артем

Артем дуже повільно дорослішає, їхній пріоритет - завоювати якнайбільше жінок і довести всім, що він крутіший за всіх. З таким ставленням до життя, сім'я в нього часто не складається, дітей він починає хотіти тільки в дуже зрілому віці, а якщо вони народжуються раніше, часто залишає їх на матір.

Раніше "Апостроф" розповідав, які шість чоловічих імен вважаються нещасливими.