RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Важкий день для Дів і успішний для Терезів: гороскоп для всіх знаків на 2 листопада

У середу, 2 листопада, деякі знаки Зодіаку будуть вимушено лінуватися, а хтось навпаки "пахатиме як тато Карло".

Про це пише "Главред"

Овен

Овни в першій половині дня будуть не дуже продуктивними, бо матінка-лінь буде незримо присутньою у всіх починаннях до самого обіду. Однак потім ситуація стане кращою і вже можна буде вирішувати важливі питання. Увечері проведіть час із коханою людиною, порадуйте її приємними сюрпризами.

Читайте також: Гороскоп на листопад 2022 року: прогноз для всіх знаків Зодіаку

Телець

Тільцям не рекомендується занадто агресивно відстоювати свою точку зору, тому що це може зашкодити вашій репутації та обернутися серйозними неприємностями. Нестандартний підхід у роботі принесе найкращі результати, але рішення доведеться ухвалювати швидко.

Близнюки

Близнюкам необхідно виявити ініціативу, щоб досягти потрібного результату на роботі. Слід бути уважним до дрібниць, тому що від них багато чого залежить. У другу половину дня займіться улюбленою справою, а зустрічі принесуть лише зайвий головний біль.

Рак

Ракам корисно завести нові знайомства. Підтримка впливових людей допоможе реалізувати ваші ідеї. Підказки інтуїції зможуть вказати вам правильний напрямок.

Лев

З ранку Левам не варто сидіти склавши руки, бо чекають незакінчені справи. Вдень будуть несподівані новини, а ближче до вечора з'явиться шанс налагодити зіпсовані стосунки.

Діва

Середа буде не найлегшим днем для Дів і можуть виникнути неприємні ситуації, проте завжди слід зберігати спокій і не зменшувати обертів. Наполегливість та цілеспрямованість допоможуть досягти бажаних результатів. У другій половині дня варто добре відпочити.

Терези

Якщо Терези будуть працювати колективно, то зможуть досягти великих успіхів. Сьогодні буде просто порозумітися з колегами та об'єднати їх для вирішення важливого питання. Сприятливими будуть ділові зустрічі та укладання угод.

Скорпіон

Скорпіонам потрібно зайнятися вирішенням важливих питань, не відкладаючи їх на безвік. Увечері з'явиться можливість вирішити важливу проблему.

Стрілець

Стрільцям не потрібно поспішати та підганяти події. Розважливість допоможе уникнути серйозних прорахунків та помилок. Зірки обіцяють просування по службі та підтримку впливових людей.

Козеріг

У Козерогів намічається важлива зустріч, яка може кардинально змінити життя. Не виключені привабливі ділові пропозиції.

Водолій

Водоліям варто робити те, що вважаєте за потрібне. Не чекайте, що обставини можуть змінитись, пристосовуйтесь під поточну ситуацію. Сприятливою буде розмова із керівництвом. У другій половині дня може бути романтичне побачення.

Риби

Рибам знадобиться вся витримка та вміння зберігати спокій. Не виключена важлива зустрічі, яка може перевернути все життя. Увечері прогуляйтеся у компанії близьких людей або старих друзів.

Нагадаємо раніше "Апостроф" писав про знаки Зодіаку, готових завжди і скрізь боротися за справедливість.