RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Не вміють тримати себе в руках: які імена носять найзапальніші чоловіки

Астрологи, які розповіли, у чоловіків з якими іменами завжди є гроші, назвали три чоловічі імені, володарі яких потенційно мають більше шансів вирости злими і дуже запальними особами. Йдеться про Станіслава, Ігната та Петра.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Дав слово – тримай його: п'ять імен чоловіків, які одружуються раз і назавжди

Станіслав

У дитинстві Станіслави часто мають репутацію хулігана, котрий звик вирішувати свої проблеми силою. Він заводиться з напівоберту та образи закриває помстою. Якщо володар цього імені, який схильний до подібної поведінки, вплутається в погану компанію, то бунтарство переможе і буде дуже складно потім батькам направити його в правильному напрямку, тобто в такому, де він приноситиме користь собі і оточуючим і водночас добре почуватиметься.

Ігнат

Різкість та агресивність у поведінці Ігната проявляється вже у дитинстві. Він часто на щось злиться, хоч і швидко остигає і забуває про причину такої реакції. Водночас Ігнат - лідер, а тому йому завжди хочеться уваги та щоб його слухали. Якщо він цього не отримує - агресія і лють виривається назовні.

Петро

Жорсткий за характером і вимогливий Петро не любить компроміси, з ним складно зживатися, здружуватися. Також Петро часто сперечається, а дії у нього різкі та необдумані через свій темперамент.

Раніше ми писали чоловічі імена, які носять найнебезпечніші водії.