RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

Всі новини

Найчастіше страждають від поразок та провалів: 5 чоловічих імен, які носять невдахи

Чоловіки з деякими іменами стають переможцями по життю і завжди досягають поставленої мети в той час, як інші найчастіше страждають від поразок і невдач на своєму життєвому шляху.

Про це повідомляє "Апостроф".

Руслан

Відносини з грошима у носія цього імені не складаються з самого дитинства – незважаючи на спроби заробити, різнокольорові папірці в руках Руслана не затримуються. Він витрачає їх на розваги та посиденьки з друзями, а також нерідко стає жертвою фінансової піраміди або збанкрутілого банку. Втім, носії цього імені великі оптимісти і рідко сумують із цього приводу.

Читайте також: Ніколи не куплять навіть квітів: чоловіки з якими іменами є найжадібнішими

Вадим

У Вадима часто не складаються особисті відносини, через що він страждає і впадає в депресію. Вже на першому побаченні чоловік з цим ім'ям дуже нервує, починає метушитися і говорити не те, що планував – це бентежить його супутницю настільки, що друге побачення зазвичай не відбудеться.

Ілля

Чоловіки із цим ім'ям часто роблять поспішні висновки та необґрунтовано ризикують. Через це плани часто руйнуються і все йде наперекосяк. Особливо це стосується мандрівок. Іллі рекомендується все продумувати наперед, тоді життя складатиметься вдало.

Кирило

Чоловік із цим ім'ям любить жити красиво, але при цьому не напружуючись. Часто Кирило сподівається виграти в лотереї або потрапляє до сумнівних компаній та махінацій, через що втрачає свої заощадження і починає все спочатку.

Олег

Будучи лідером за своєю натурою, Олег любить ризикувати та демонструвати свої амбіції. Однак через свою необачність, бажання довести свою першість чоловік із цим ім'ям часто потрапляє у неприємності.

Раніше ми писали, чоловіки з якими іменами справжні ледарі.