RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 червня

28 червня

Всі новини

Справжні принци: п'ять імен чоловіків, здатних зробити райським життя жінки

Астрологи, які розповіли про імена, які носять показні скромниці, назвали п'ять чоловічих імен, володарі яких можуть втілити мрію жінок про прекрасного принца в життя. Йдеться про Бориса, Едуарда, Олександра, Олега та про Климентія.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Можуть бути казково багаті: чоловіки цих п'яти знаків Зодіаку завжди при грошах

Борис

Борис любить балувати свою половинку, обдаровувати подарунками, захищати та підтримувати у важких ситуаціях. Він також піклується про неї та допомагає у всьому.

Едуард

Хоча на перше враження він може здатися грубим і жорстким у своїй позиції, насправді Едуард не намагається когось вразити і краще скаже все прямо і відкрито, що допомагає уникнути зайвих ілюзій. З коханою він ніжний та всіляко виявляє свої почуття до неї, обдаровуючи компліментами та дорогими презентами, залишаючись із нею завжди чесним.

Олександр

Олександр звик ставити на перше місце своїх близьких. З обраницею він ввічливий, уважний і делікатний. Він примушує себе відчути поряд з ним тендітною дівчиною.

Климентій

Климентій усміхнений гуморист, який чуйно та ніжно любить, а також постійно влаштовує романтичні вечори своїй половинці та допомагає у всьому по життю.

Олег

Олег сприймає свою обраницю, як богиню, оберігаючи її та балуючи. Він однолюб, на інших він просто не звертатиме уваги.

Раніше ми публікували чоловічі імена, які буквально притягують гроші.