RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Створюють ілюзію: чотири імені, які мають показні скромниці

Навіть люди із розвиненим шостим чуттям та інтуїцією не можуть розгадати загадки деяких жінок - вони приховують свою вогняну натуру за сором'язливим і скромним характером.

Астрологи назвали "Апострофу" чотири жіночі імені, власниці яких уміють створити ілюзію.

Валерія

Емоційні, яскраві, доброзичливі й водночас скромні Валерії приваблють до себе людей. Вони здаються надзвичайно милими жінками без зайвих секретів, однак це лише перше враження. Насправді ж Валерії мають доволі складний і запальний характер, який вони демонструють лише близьким людям.

Читайте також: Названо імена жінок, які ризикують стати самітницями в старості

Єлизавета

Спочатку Єлизавети справляють враження сором'язливих жінок з янгольським характером і дзвінким сміхом - їхня чарівність і скромність подобаються і друзям, і колегам, і партнеру. Однак такі жінки з часом розкриваються з іншої сторони - вони показують свій темперамент й експресивність, що нерідко переростає в агресивну поведінку.

Катерина

У Катерин складний та інтровертний характер, унаслідок чого вони не люблять розкриватися іншим. Люди хибно сприймають таку поведінку за скромність, насправді ж вона демонструє зовсім протилежне. Катерини часто зневажливо ставляться до свого оточення й не вважає його рівним собі.

Анастасія

Анастасії - справжні кокетки. Такі жінки люблять грати різні ролі, зокрема, роль скромної і сором'язливої Насті, яка червоніє від похвали й компліментів, але саме в такий спосіб вона намагається отримати якнайбільше уваги до своєї персони.

Раніше "Апостроф" писав про жіночі імена, власниці яких не користуються симпатією в чоловіків.