RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

День непорозумінь для Овнів та суцільна напруга для Левів: гороскоп для всіх знаків на 15 листопада

Астрологи дали прогноз для всіх знаків Зодіаку на тиждень, що почався, і розповіли, що чекає на кожного з них 15 листопада.

"Апостроф" публікує гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 15 листопада.

Овен

День буде сповнений непорозумінь, високий ризик неправильно оцінити ситуацію та взяти на себе непосильні зобов'язання. Напруга у колективі зросте.

Телець

Справи представників знаку йдуть добре і принесуть щедрі плоди. Перша половина дня буде вдалою для вирішення юридичних питань.

Близнюки

Емоції заважатимуть правильному рішенню, є небезпека зробити дурні помилки. Не варто поспішати ані в словах, ані в діях.

Рак

Саме спілкування з оточуючими цього дня принесе представникам знаку бажані результати. Справи вирішуватимуться самі собою.

Лев

Висока ймовірність неприємностей, загалом день буде складним та напруженим, Леви опиняться в епіцентрі конфліктів та сварок. Астрологи радять бути обережними за кермом.

Діва

Вівторок стане для Дів днем виконання обов'язку. Не варто також відмовляти у пораді близькій людині, але при цьому важливо уникнути поблажливості.

Читайте також: Фортуна на їхньому боці: у трьох знаків Зодіаку в листопаді почнеться "біла смуга"

Терези

Найкраще присвятити день коханій людині та доставити їй радість, це підніме стосунки на новий рівень. Гарний момент, щоб зайнятися своєю зовнішністю.

Скорпіон

Важливо з самого ранку налаштуватися на позитив. Можливо, не всі події порадують, але багато з них принесе нові можливості. День підходить для візиту до перукаря.

Стрілець

Пристрасті та емоції кипітимуть - представники знака можуть зізнатися комусь у коханні, або зустріти важливу людину.

Козеріг

Вирішення дрібних питань забере море енергії. Тому не варто братися за важливі справи. Стосунки також під загрозою – не варто нехтувати компромісами.

Водолій

Всесвіт посилатиме Водоліям знаки, які дадуть відповідь на їхні запитання - навіть найскладніші. Підказка може прийти звідки завгодно – потрібна уважність.

Риби

Талант Риб до спілкування буде затребуваний цього дня і зі знайомими і з незнайомими людьми. Представники знаку почують цікаві новини.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, на які чекає жахлива зима.